Znalezione wyniki: 185

Powrót

autor: Butcher
15 lis 2014, 17:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Zermatt - narty w sierpniu

wiesz... na Everest rekord szybkości wejścia to chyba 8h... ;) ja wspinałem się czysto amatorsko (skałkowo również) jakies 10lat temu i wszystkie przewodniki czy opisy roznych tras (od strony szwajcarskiej) mowily o tym, ze najpierw trzeba podejść do schroniska Hörnli, stamtąd ale już następnego dni...
autor: mleczny
24 lis 2014, 11:15
Skocz do forum
Skocz do tematu

Marek Rowiński - KONIEC SEZONU - video

Zapraszamy na film!
phpBB [video]

:mrgreen:
autor: mary.dk
24 lis 2014, 15:23
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Marek Rowiński - KONIEC SEZONU - video

Film jak to filmy od mlecznego - najwyzsza liga :thumb:
Marek jak to Marek - najwyzsza liga :thumb:
ale w koncu pojawila sie w polskim filmie zajebista muza :clap:
Wypas !!!

Pozdro...
autor: Fred :: TeamKatapa
11 sty 2015, 18:51
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Sezon zimowy 2015 na mokro

W Łebie dziś grubo za grubo, średnia powyżej 40węzłów. Nie wyciągnąłem kite nawet z plecaka, bo byłbym sam, a kopy jak chodziły to zaciągały z południa. Przeprosiłem się ze złomem, choć jak przychodził strzał to na 3.3m żaglu jak na dzikiej świni. Windsurferów sporo, około 12 osób, żagle od 3.2 do 3...
autor: maryjka
16 sty 2015, 21:38
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wysyp podforów

Nie ma żadnej nowej technologii. Są nowe napisy.
A Forum raczej jest sklepem w całej rozciągłości.
Nawijania makaronu na uszy od sprzedaży oddzielić się nie da,
więc olać to.
Czytać ze zrozumieniem biorąc pod uwagę powyższe aspekty.
autor: viking321
01 lut 2015, 21:33
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Niezwykłe Malediwy [styczeń 2015]

BraCuru jestes jak Tony Halik. :D i masz ze soba na wyprawie Ele.Pozdr.
autor: jacamakajta
09 lut 2015, 21:21
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kto tam dzisiaj sie na plywanie kolo Władysławowa wybtral????

Jacekmakajta - co Ty na to? Po raz kolejny wywołujesz mnie do tablicy, więc pozwolę sobie zacytować twojego ulubionego fejsa :wink: "Wczoraj we Władysławowie miała miejsce akcja poszukiwawcza kitesurfera. Służby ratownicze zostały zaalarmowane przez zaniepokojonego spacerowicza, w momencie gdy...
autor: Fazi
19 lut 2015, 12:49
Skocz do forum
Skocz do tematu

MALEDIVY South Male Atoll wyspa Rannalhi - czyli wizyta w raju [luty 2015]

Zainspirowany jednym z użytkowników (BraCuru-pozdrawiam) tego forum chciałbym również podzielić się wizytą na Malediwach. Co do wycieczki na ten mały skrawek piasku z kilkoma palmami na środku oceanu Indyjskiego namawiała mnie przez parę dobrych wiosen moja piękniejsza połówka... Wycieczka zorganizo...
19 lut 2015, 23:39
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Niezwykłe Malediwy [styczeń 2015]

b]Ilość wiatru - 10[/b] Grubo – innymi słowy: non-stop lub jak kto woli: dzień i noc. Nie było chwili, żeby nie dało się pływać. Nadal nie wiem czy mieliśmy po prostu farta. ad ilość wiatru - 8 Jakbym pływał na foilu dałbym pewnie nawet 10 (zbyt mało wiedzy, ale faktycznie mniej niż 8kts to wiatr n...
20 lut 2015, 12:31
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: MALEDIVY South Male Atoll wyspa Rannalhi - czyli wizyta w raju [luty 2015]

Moja ocena wg. podpunktów BraCuru b]Ilość wiatru - 10[/b] Grubo – innymi słowy: non-stop lub jak kto woli: dzień i noc. Nie było chwili, żeby nie dało się pływać. Nadal nie wiem czy mieliśmy po prostu farta. ad ilość wiatru - 8 Jakbym pływał na foilu dałbym pewnie nawet 10 (zbyt mało wiedzy, ale fa...
autor: Maciek kitejunkiesPL
12 mar 2015, 09:34
Skocz do forum
Skocz do tematu

Huna Boards - Polskie deski z Mui Ne w Wietnamie! Początek... Bez końca...

Siema!

Pewnie wielu z Was zna osobiście lub słyszało o Polaku - surferze, który na stałe mieszka w Mui Ne w Vietnamie. Zobaczcie film gdzie Tommy Bachata opowiada o swoim nowym brandzie Huna Boards!

Początek... Bez końca...
phpBB [video]

Hi5 z Mui Ne!
autor: SU-2
15 mar 2015, 09:30
Skocz do forum
Skocz do tematu

Su-2 Hydrofoil

Miło nam poinformować, że powstały pierwsze polskie hydroskrzydła – czyli produkcyjne deski do Foilboardingu. W ostatnich sezonach foilboarding się rozwija , coraz częściej widzimy „lewitujących” surferów. Niestety ceny zestawów są mało przyjazne kajciarzom, dlatego firma SU-2 – obecna na rynku od r...
autor: bartekk
19 mar 2015, 00:50
Skocz do forum
Skocz do tematu

Polska fotografia kitesurfingowa

Od dawna brakuje mi tu jednego ważnego tematu, dotyczącego naszych polskich najlepszych fotopstrykaczy sportowych/kite’owych. Wrzucajcie swoje propozycje, łącznie z pracami każdego z fotografów. Zaczynam z grubej rury.. Dariusz Orlicz https://instagram.com/darekorlicz/ https://www.facebook.com/darek...
autor: jedi1
26 mar 2015, 15:53
Skocz do forum
Skocz do tematu

Zapomniane Cabarete

Szukając miejsca do wyjazdu na zimę w tym roku chciałem zobaczyć Karaiby. Jako, że zwykle podróżuję samemu to bezpośredni lot ze względu na quiver był co najmniej mile widziany. Tutaj z pomocą przyszło TUI, które w zeszłym roku uruchomiło loty czarterowe w dobrej cenie na Dominikanę, więc wybór padł...
autor: Kasiunia
13 kwie 2015, 14:02
Skocz do forum
Skocz do tematu

Maroko Dakhla - zawody VKWC, Pro Camp - opis spotów [3.2015]

DAKHLA, MAROKO – KITESURFINGOWY SPOT NA WYBRZEŻU SAHARY https://katarzynalange.files.wordpress.com/2015/04/kurs-kite-kitecrew-szkoc582a-kitesurfingu2.jpg?w=788&h=525 Trzy tygodnie w Maroko dobiegły końca i nie skróciłabym tego wyjazdu ani o dzień. Dakhla to miejsce z półwyspem odcinającym wielką...