Znalezione wyniki: 261

Powrót

autor: 24SURFpl
14 lis 2013, 16:44
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Denis Zuriik w Brazylii

Kasiunia pisze:Zajebiście wyszły te filmy z zachodem słońca! zgrałeś je sobie?

OFF TOP: Kto nie widział, niech zerknie na part Jana z Bra - WKL 2005 :wink:
http://www.boardandkite.pl/video/wklbrazilejros.wmv
autor: dasnsad
20 lis 2013, 21:53
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Zaginiona desk Clash 138

Myślę, że mój może tam trochę chlipać jeśli jest samotny, od małego tulony i wychowywany w dobrej rodzinie więc pewnie chciałby wrócić :pray:
autor: TrueKejner
08 gru 2013, 21:14
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PKRA - Puchar Świata 2013 FREESTYLE

DOKŁADNIE TAK JAK CHCIAŁEM!!! TO JEST NAPRAWDĘ NIESAMOWITE.
Mam nadzieję że znajdzie po tym sponsorów, którzy zapłacą mu za rok za SPUSZCZENIE WPIERDOLU wszystkim kejnerom na pekrze!
autor: andrzejpe
10 gru 2013, 13:06
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: LOU WAINMAN HAWAII

i nowy filmik Hanki :mrgreen:

phpBB [video]
autor: Crazy Horse
20 gru 2013, 14:50
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Mistrzostwa Europy 2014 w Polsce!!!

Fajnie, fanie, proponuje dorzucić jakiś "nieoficjalny freestyle", co by przechodniom pokazać, że kite to skoki, a nie tylko ściganie na bojakch :idea:
Skoro już będą pieniążki na pewno nie małe :idea:
autor: Lucas Machowski
24 gru 2013, 16:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: KITE-WAY Szkola kite co.kerry WEST COAST OF IRELAND

Moja wczorajsza sesja

miejsce Brandon Bay

30/50 knots

kite:Peter Lynn Swell 6 m 21 m lines

https://www.facebook.com/IrishWeatherOnline

Obrazek

jol
autor: Grzenio
26 gru 2013, 15:07
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: LUBLIN

mega graficzka świateczna, musiała tu zagościcć !!
autor: C A M E L
13 sty 2014, 17:40
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kitesurfing w tandemie

Trapezy są spięte dość ciasno po bokach. Luz może być bardzo mały. Hak jest tylko przy przednim. To tak, jakby hak był ok 30 cm bardziej w przód i nieco luźny. Kluczem są odpowiednio długie ręce. Jam ma siąg 204 przy wzroście 191. Przydało się przy wieszaniu firan u mamy, na siatkówce, koszykówce no...
autor: czosnek
14 sty 2014, 14:15
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: z TRÓJMIASTA (i okolic): KTO,GDZIE,KIEDY ?

Skrajną głupotą można nazwać to gdy ktoś niedoświadczony idzie plywac w takich warunkach. Stwarza zagrożenie nie tylko sobie ale i wszystkim otaczającym, nie wspominajac o angażowaniu służb ratunkowych. Ludzie myślcie
autor: GURU 10.5
16 sty 2014, 07:41
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: SA JAKIES INNE FORA POlSKIE NIZ TO?

maser pisze:Mam pytanko czy sa jakie alternatywne fora odnoisnie kite w polsce...ktos cos innego czyta niz to?moze czy wiekszosc czyta te bzdety hihi?

Alternatywy? ja nie znam, ale śmiało, masz pole do popisu, załóż własne,nie krępuj się, chętnie poczytamy :wink:
autor: Nomad
24 sty 2014, 18:08
Skocz do forum
Skocz do tematu

Wiktor Kun- Egypt 2014

Cześć, chciałbym Wam zdac mala relacje z mojego ostatniego treningu kajtowego w Egipcie. Okres „świąteczny” spedzilem w Dahabie w Egipcie. Byłem tam przez 2 tygodnie. Wietrznych dni było w sumie 8. Plywalem obok szkolki Harry Nass Center Dahab, na mega fajnej, malej lagunie „Baby Bay”- jedynym jej m...
autor: Plebiscyt KF 2013
01 lut 2014, 10:54
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Plebiscyt 2013-GŁOSOWANIE- "wydarzenie"

Głosujesz do 10 lutego 23:59 poprzez postawienie piwka pod Twoim faworytem (ikonka kciuka w prawym górnym rogu okna postu):

Marek Rowiński Jr. zdobywcą Pucharu Polski Freestyle Ford Kite Cup
autor: Plebiscyt KF 2013
01 lut 2014, 11:47
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Plebiscyt 2013-GŁOSOWANIE- "video"

Głosujesz do 10 lutego 23:59 poprzez postawienie piwka pod Twoim faworytem (ikonka kciuka w prawym górnym rogu okna postu):

Marek Rowiński Jr & Denis Żurik: "One day"
phpBB [video]
autor: Grzesiek
02 lut 2014, 13:34
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: SURF TO FLY WINTER CUP 2014-GIZYCKO 15.02.2014

Szkoła Surf to Fly dbając o rozwój i promocję snow kitesurfingu zaprasza wszystkich pasjonatów zimowego kitesurfingu do wspólnej zabawy w Giżycku już 15-ego lutego. Zawody mają formę półamatorską, dlatego jesteśmy otwarci i zachęcamy do udziału wszystkich potrafiących poruszać się z kajtem po śniegu...
autor: dasnsad
12 lut 2014, 21:57
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: ProCamp z "Księciem" Łukaszem Ceranem na Rodos relacje d

No witki opadają po prostu, szkoda słów... Tu młody rider się wypowiada, chłopaki z kite.pl wrzucają zdjęcia spoko atmosfera i fajnie się czyta ale zaraz przyjdzie jakiś pieniacz i jak zawsze rzuci:... eee komercja, sprzedał się, reklama, biznes... spina się aż mu żyła pęka, nie wierzę jak to czytam...