Znalezione wyniki: 261

Powrót

autor: jedi1
09 cze 2014, 16:09
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Airush Razor

onzo pisze:oba piękne, szczególnie z tym "diamentowym" szyciem. Ale wygląd nie pływa ;)

W tym przypadku nie musi :wink:
autor: FilipN
10 cze 2014, 13:00
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Jaki jest limit pływalnego słabego wiatru?

BraCuru pisze:Ile węzełków max i min było według was?

phpBB [video]

;) ;) ;)
autor: Sebastian Kite.pl
11 cze 2014, 17:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: GDZIE TESTY LATAWCÓW I DESEK?

Cześć,

Możesz przetestować kilka marek w jednym miejscu już w następny weekend;)

Obrazek

Zapraszamy,
autor: Fasolix
18 cze 2014, 21:51
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Naprawa pianki Gdynia

Gdynia Tadeusza Wendy 7/9 wejście od tyłu budynku.

Pzr
autor: onzo
23 cze 2014, 10:44
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kitesurfing vs Windsurfing

Pływając UH i robiąc HP'ki na kajcie na pewno też sobie bary wyrobisz, popatrz jak wygląda czołówka, Zoon ostatnio ładnie przybyczył. Może ziarenko prawdy w tym jest. Siłownia, to nie kite ( co możesz wyrobić na kite: przedramiona, LEKKO barki, może też lekko biceps ). Youri jakbyś śledził lub prze...
autor: nfsp
24 cze 2014, 09:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

Niesforna Fundacja Surferskiej Pomocy

Przedstawiamy Wam Niesforną Fundację Surferskiej Pomocy – pierwszą w Polsce organizację zajmującą się surf rehabilitacją osób niepełnosprawnych, ciężko chorych i wykluczonych, wspieraną przez pozytywnych ludzi i firmy ze świata kitesurfingu! Cele fundacji to organizacja szkoleń kitesurfingowych, sur...
autor: Marcin gringo
24 cze 2014, 11:39
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: maszoperia makabra

leons777 pisze:
"osoba która mi to zasugerowała, o wyjątkowo cygańskiej urodzie i sposobie bycia, wzbudziła we mnie uczucie lekkiego niepokoju o mój pojazd pozostawiony bez żadnego nadzoru."

Mistrz. Rozumiem, że jakby miała niemiecki akcent i skórzane szorty to byś nawet kluczyki w kajenie zostawił?
autor: JanuszD
27 cze 2014, 11:23
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Odp: PORADY SPRZĘTOWE! JAKI LATAWIEC I DESKA NA POCZĄTEK

Witam, Jestem w trakcie kursu i jednoczesnie kompletuje sprzęt. Waże 80kg, na chwile obecną wyhaczyłem tanio deske cabrinhe rival 145x43. I rozglądam sie za latawcem. 80% pływania to będzie śródlądzie Kamienica i Żnin. Chcialbym aby kite bym przyjemny na początek z dobrym dołem. Rozgladam sie za la...
28 cze 2014, 11:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PORADY SPRZĘTOWE! JAKI LATAWIEC I DESKA NA POCZĄTEK?

Ziomek to nie jest kwestia braku pieniedzy tylko brak sensu kupowania mniejszego rozmiaru, ktorego uzylbym 2-3 razy do roku - w moim przypadku. Bo tu gdzie plywam zadko wieje powyzej 20kts, bo praca - nie zawsze mam wolne jak wieje, albo za pozno koncze i za pozno by jechac nad morze jak juz wieje....
30 cze 2014, 17:44
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: C L A S H ! Deski BALANCE - Alvaro pro model - ktoś ma/

a ja słyszałem, że jak ma się lubą to rączka nie jest potrzebna.... :twisted:

sorry nie mogłem się powstrzymać
02 lip 2014, 12:05
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wake vs Kite ))

Ale na wake'u wydaje mi sie, ze polepszylem wybicie - POP'a. Gdy troche poplywalem na wyciagu i potem przyszedl wietrzny dzien - wyzej, plynniej robilem kazde Raley. Ciekawa sprawa, widać każdy ma inaczej… dla mnie wybicie kite i wybicie na wake to dwie różne rzeczy. Dużo pływam na jednym i drugim,...
02 lip 2014, 22:37
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Deski w dużych rozmiarach - wady, zalety, opinie

Mikolpa pisze:Po co komu drzwi ?? a po to żeby zejść poniżej Twoich 10kn. Jak Twoja deska zachowuje się przy 6-8kt?

poniżej 10knts to się jedzie na wyciąg wake - zaznać trochę prawdziwych wrażeń i prawdziwej przyjemności z pływania, a nie udaje, że się da popływać na kajcie ;) ;)
autor: Grzesiek
03 lip 2014, 06:13
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Surf to Fly Summer Cup 2014 - kite competition 28-29.06

Zawody już pojutrze :D ! Na ten moment prognozy dają szansę na wiatr wystarczający do rozgrywania zawodów tylko w sobotę (5.07.) Jeżeli ta sytuacja nie ulegnie zmianie, to impreza będzie jednodniowa.
autor: darkowic
05 lip 2014, 12:14
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Informacja o Polskim Związku Kiteboardingu PZKite

A co chciałbyś sie dowiedzieć? Przecież to nie tvn24, żeby informować na okrągło na forach :thumb: