Znalezione wyniki: 135

Powrót

autor: Ziomek.
31 mar 2015, 20:54
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: z TRÓJMIASTA (i okolic): KTO,GDZIE,KIEDY ?

jedi1 pisze:
Rucin82 pisze:Jak myślicie przy jutrzejszym kierunku około 13 bedzie ok na półwyspie czy lepiej rewa?? pozdro

Ja bym jechał na półwysep jakbym miał wybierać. Czysty zachód, czego chcieć więcej?

DOKŁADNIE :thumb:
zachodzik to miodny Półwyśpio :thumb:

peace
autor: kfiecien
02 kwie 2015, 07:35
Skocz do forum
Skocz do tematu

każdy sportowiec wcześniej czy później to inwalida :)
autor: Korpuch
02 kwie 2015, 11:11
Skocz do forum
Skocz do tematu

jacamakajta pisze:
Korpuch pisze:A w Brzeźnie pełna lampa, koło 15st, falka prawie 2m w regularnych odstępach 13sek. Do tego wiatr 20knts NE z dużą gęstością powietrza :twisted: :twisted: :twisted:

To chyba wczoraj byłeś w Maroko :mrgreen:

pierwszego kwietnia ZAWSZE tam bywam :thumb:
autor: Kubs0n
19 maja 2015, 16:42
Skocz do forum
Skocz do tematu

No właśnie miałem w tym dziale napisać jak jest z tą sprawdzalnością pogód jeśli chodzi o półwysep ponieważ, chciałem za tydzień pojechać tam na parę dni i z tego co patrzyłem na pogody to nie wyglądało to zachęcająco. Meteo.pl model UM sprawdza się w około 90% - przynajmniej tak wynika z moich obs...
autor: sebro
14 lip 2015, 16:34
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: ktoś coś wie o wypadku?

Proponuję przestać rzucać tekstami z tabloiodów i skupić się na ewentualnych potwierdzonych wiadomościach. Gdybanie w tym temacie nie służy nikomu.
autor: yanosik
29 lip 2015, 07:23
Skocz do forum
Skocz do tematu

Miłosz Yano Jr - 10-letni kitesurfer - Jastarnia '2015

Z ogromną przyjemnością i ojcowską dumą pragnę Was poinformować, że do naszego kajciarskiego środowiska dołączył kolejny członek. Jest nim mój 10-letni syn Miłosz! By osiągnąć ten cel, Miłosz włożył dużo pracy przez zabawę: praca latawcem (najpierw 2m, później 6m Flysurfer Viron :thumbsup: ), snowbo...
autor: Korpuch
21 wrz 2015, 09:25
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Gdzie będzie najlepsza fala na Bałtyku?

no to jeszcze trochę zdjęć z piątkowego startu https://www.dropbox.com/s/msumlgkiy71xzmq/20150918_093835.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/y9e9b5br7jyl4vv/20150918_093857.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/0528xo0tpzs590y/20150918_094959.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/moevj95qeo1hm4i/20150918_0...
autor: Mikolpa
30 sty 2016, 20:01
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Gdzie będzie najlepsza fala na Bałtyku?

jacamakajta pisze:
Mikolpa pisze: Czyli rozpoczęcie sezonu 2016 na Bałtyku?

Tak :)
Obrazek
:mrgreen:

No to :clap: :clap: :clap:
My na drugim końcu Polski rozpoczynamy sezon jutro bo lód trochę puścił, fal to tu nie będzie ale też będzie zaje,,,,,,, :mrgreen:
autor: mleczny
03 kwie 2016, 18:18
Skocz do forum
Skocz do tematu

Najnowysz edit Marka Rowińskiego Jr

Wspólnie z Marasem popełniliśmy video takie. :mrgreen:

phpBB [video]

pozdro
autor: apek
16 maja 2016, 19:10
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Windfreaks - stacje juz odpalone

Wlasnie odpalilismy mapkę ze stacjami na http://www.windfreaks.pl Piszcie co sądzicie. Bedziemy ciagle ulepszać stronkę zeby osiągnąć perfekcję aby moc świadczyć usługi Na najwyższym poziomie:) Pełna stronka jeszcze w budowie. Wszelkie pomysły mega mile widziane . Oby wiatr by z wami jol :thumbsup:...
20 maja 2016, 10:59
Skocz do forum
Skocz do tematu

Malkontenci, zawsze widzicie szklankę do połowy pustą...
A wystarczy pojechać na Eko :doh:
autor: FilipN
27 cze 2016, 22:10
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Zanzibar adventure !!!

mary.dk pisze:
quattro - no i... nie oceniaj :naughty:

Pozdro...

quattro to jest taki napęd w Audi… :/

Quarto!

czyli jednak niedopowiedzenia, insynuacje, bełkocik….
autor: BraCuru
27 sty 2017, 16:54
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Freestyle strapless

A ten swoje... Co jest z Tobą? Ostatnio prowokujesz i irytujesz a wcześniej słynąłeś ze spokoju i wyważonych postów. Zwróć uwagę że to Ty prowokacyjnie wywołałeś temat foila w tym wątku. Mam do Ciebie taka prosbe #Bracuru - nie daj sie przypadkiem pociac za tego foila - nie warto !!! Mam do Ciebie ...
13 cze 2017, 08:58
Skocz do forum
Skocz do tematu

potwierdzam, na 12 wczoraj wszedłem, fajny wiatr momentami, kilka halsow sie udało, po czym stawał wiatr tak, że latawiec spadał do wody :D mega dziury, nie dało się popływać blisko brzegu, a na dalsze halsy jeszcze zbyt mało doświadczenia :( :doh: Odrobina wyobraźni nie zaboli. Pomyśl sobie co zro...
13 cze 2017, 10:47
Skocz do forum
Skocz do tematu

Ja bym się pisał na walkę w brzeźnie dzisiaj (na półwysep za daleko) ale wolałbym nie pływać sam :roll: O masz, następny :doh: Naprawdę potrzeba tragedii, żeby nie było więcej takich pomysłów :?: :?: :?: Proponuję zawczasu poinformować SAR, bo kolega na kajcie niewiele zdziała. Jak komuś na półwyse...