Kolonizacja wyspy trwa, powstał już nawet pierwszy konflikt o władzę ;D Z braku wiatru ziomką wpadł do głowy pomysł by wyśmiac ekologów z fokarium w helu i postanowili zrobic inscenizajce jak to pierwsi osadnicy polują na foki których oczywiście tam nie ma
Uff. Dopłynęliśmy po prawie 13 godzinach 8) 8) 8) Wiatru starczyło do końca, chociaż momentami było mało mimo, że zrezygnowałem z 10 edge na rzecz 18 epic. Więcej szczegółów w miarę jak będę dochodził do siebie. Muszę nieco rozprostować kości po tym maratonie który dzięki halsówce wzdłuż Helu wydłuż...
Prolog. Potrzeba posiadania deski wave powstała jako naturalna kolejność ewolucji. Pierwsze sesje na morzu, ale na twin-tipach, łapanie małych fal, ogólna zajawka. Pierwsze pływanie na zatoce na pożyczonej tego typu desce. Ciekawość jak by to było na morzu z własną dechą. Postanowiłem więc samemu w...
Szkolenie na efekt jest prawdopodobnie najlepszym sposobem wyszkolenia dobrego instruktora. Po prostu nie ma bardziej motywującej metody wynagradzania, w związku z czym nie ma również bardziej efektywnej metody motywowania do pracy. Nie można tu mówić o złych zarobkach - w przypadku lekcji grupowych...
Głosujesz do 10 lutego 23:59 poprzez postawienie piwka pod Twoim faworytem (ikonka kciuka w prawym górnym rogu okna postu): Ambasador od zaraz! Posty: 5 • Strona 1 z 1 Cz maja 02, 2013 22:55 Elo, Z uwagi na sezonowa przeprowadzkę na Hel i dużo wolnego czasu chętnie zostanę ambasadorem. Jestem młody...
Hej Wrzucam na główne, bo domyślam że wielu z Was te informację mogą się przydać. Uruchomiliśmy w bazie profesjonalną stację meteo pokazującą warunki pogodowe LIVE na stronie naszej szkoły kitesurfingu http://www.easy-surfcenter.pl Prócz stacji zamonotwaliśmy również kamerę HD, dzięki czemu możecie ...