Kilka pytań do łukasza Końskiego

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
MirekS

Post16 sie 2004, 14:38

Łukasz, wyjaśnij, proszę kilka kwestii
Na swojej stronie internetowej napisałeś, że właśnie zostałeś Mistrzem Polski! Kiedy i gdzie odbyły się Mistrzostwa Polski? Kiedy i gdzie święciłes na nich zwycięztwo???
Aby zyskać tytuł Mistrza Polski należy taki wywalczyć w zawodach rangi Mistrzostwa Polski. O ile jestem dobrze poinformowany takie zawody w tym roku sie nie odbyły!!!!
Papier wytrzyma każde kłamstwo, podobnie jak internet więc nie jest problemem napisanie czegokolwiek, ale zwykła rzetelnośc i uczciwość nakazuje trzymać się faktów.
Byłeś bardzo dobrym zawodnikiem w windsurfingu, jesteś bardzo dobry na kite'cie więc dziwię się po prostu, że zaczynasz popadać w groteskę i śmieszność przypisujac sobie nie wywalczone tytuły!!!!!
Piszę do Ciebie publicznie, mimo, że znamy się przecież od lat, ponieważ publicznie (na swojej stronie internetowej) obwieszczasz nieprawdę, więc publicznie proszę Cię o odpowiedż na postawione wyżej pytania.
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich kajciaży 8)

Mirek Stępniewski

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post16 sie 2004, 16:59

hehe, czyzby team naisha nie mógł spokojnie spać.

Sam byłem w szoku kiedy sie dowiedziałem, o tym, ze zwyciezca całego pucharu uzyskuje równiez tytuł Mistrza Polski.

Gdyby ktoś miał jeszcze wątpliwości tego typu, to prosze kontaktowac się z Mariuszem Czaplińskim lub Donatem Raczkowskim (dla tych którzy nie wiedzą ) - Redaktory "naszej" gazety kitesurf i organizatorzy pucharu polski.

Problem znowu tkwi w szczegółach i braku wczesniejszej informacji o tym, ze zwyciezca pucharu polski zostaje równiez oficjalnym mistrzem Polski.

Z niecierpliwością czekam na rewanż z gwiazdami z naisha w Rewie o ile mnie zechcą dopuściś za te moje jak to nazwałeś, cyt:
"dziwię się po prostu, że zaczynasz popadać w groteskę i śmieszność przypisujac sobie nie wywalczone tytuły!!!!! "

Przykro mi, że sam wystawiłeś sie do wiatru pisząc o rzeczach o któryhc nie masz pojęcia. Gdybyś był na jak to powiedział pewien wysoko postawiony kolega z Red Bulla: "ch*** zorganizowanych zawodach" to może byś nie zaczynał niepotrzebnych dyskusji.

Może również powstrzymałbys się od pisania tego posta w swoim i zapewne kolegów z mistrzowskiego teamu imieniu.

Z jaknajbardziej wyluzowanymi, gorącymi i bezwietrznymi pozdrowieniami
Koniu

iiiihhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Janek
Kontaktowanie:

Post16 sie 2004, 17:51

hej hej Panowie

ale tak naprawde Łukaszu to chyba od zeszlego roku od sierpnia nie wygrales ani jednego heatu z jankiem koryckim a teraz w Juracie to nawet nie byles w FINALE bo podobno to Sebastaian stawil czolo naszemu MISTRZOWI,a Polska ma oprocz Janka jeszcze Macka Kozerskiego z ktorym tez przegrales juz w zeszlym roku
tak wiec twoj tytuł moze jest ale twoje umiejetnosci kitowe są słabe lepszy jestes na papierze czyli w pyskówkach
pozdro

Janek
Kontaktowanie:

Post16 sie 2004, 17:53

o przepraszm nie podpisalam sie to nie janek tylko mama janka chce wam ostud\zic głowy pozdro raz jeszcze

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post16 sie 2004, 18:37

Droga Mamo Janka, jak możesz tak pisać o Koniu, przecież to nie jest zawodnik skali światowej jak Janek, Maciek, zdobył tytuł MP i super ma prawo się tym chwalić. Zobaczymy jak wypadnie w konfrontacji z innym riderami na RB, wydaje mi się ze zwycięzca tych zawodów spokojnie może czuć się jak Król Polski. I tak przez najblizszy rok beda nam panowali Wielki Mistrz PP i Król Polski RB.

To tyle, moich 3gr.

Pozdr Luk

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post16 sie 2004, 18:52

z tego co mi i wszystkim wiadomo w PP mogl startowac kto chcial .... koniu wygral a teraz zaczynaja sie gdybania, ze o czyms ktos nie wiedzial, albo ze gdyby ktos tam byl to by bylo inaczej, a sedziowie byli do dupy, podejrzewam ze gdyby te zawody wygral ktos inny a nie koniu to nikt slowa by nie powiedzial ... Lukaszowi zalezalo na zdobyciu PP udalo mu sie to i ..... szczerze gratuluje .... powodzenia na RedBulu.
juz wczesniej pisalem ze nie podoba mi sie rywalizacja i konkurencja w kajcie ... ale jesli juz ona jest niech bedzie uczcuwa i honorowa.

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post16 sie 2004, 18:54

Byly jasne kryteria oceniania w poszczegolnych edycjach, wysoko sie plasowal w kazdych wystepach - moim zdaniem zasluzenie wygral. Takie gadanie, ze ten lepszy, ten gorszy - w Pucharze Polski liczyly sie efekty z kazdej edycji i to sumarycznie dawalo tytul - wygral Koniu i wielkie gratulacje dla niego. Jak ktos czuje sie dotkniety, bedzie mial okazje konkurowac o bilet w bezposrednim heat'cie na Redbullu. Byleby tylko nie bylo, ze jest masa lepszych, ktorzy nie mogli sie stawic, a napewno by pokazali jak sie plywa 8) Chociaz zapewne pretendenci do wyhaczenia King'a nie odpuszcza i pokaza klase na tych zawodach.
A tymczasem zasluzone poklony dla Mistrza Polski :notworthy:

P.S.
Plywam na sprzecie Naisha, nie Cabrinhy i uczylem sie w innej szkolce :D 8)

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post16 sie 2004, 18:58

Może tak:

1. Uważam, ze odpowiedziałem Panu S. na jego bardzo trudne i nurtujące pytanie. Powtarzam, zę gdbyby ktoś miał jakieś niejasności, to niech pyta organizatorów PPk.

2. Jesli mamy teraz sobie powypominac jaki kto jest, to moz ezóbmy to prywatnie lub co najwyżej w dziale "off-topic".

Buziaki
pa

korycki

Post16 sie 2004, 18:58

Raz jeszcze i juz ostatni napewno

niech nam panuje wiele lat Król Koń szczerze mu tego życze, zdenerwowal mnie pyskaty ton wypowiedzi Łukasza ktorego uwazam za milego faceta i chcialam wylac mu kubel wody zimnej....
jesli przesadzilam to sorki ale moze uwagi starszej pani wezmie sobie do serca. .pozdo mama janka

Crazy Horse
Kontaktowanie:

Post16 sie 2004, 19:00

Sorry, to pisąłem ja a nie ESKA

Może tak:

1. Uważam, ze odpowiedziałem Panu S. na jego bardzo trudne i nurtujące pytanie. Powtarzam, zę gdbyby ktoś miał jakieś niejasności, to niech pyta organizatorów PPk.

2. Jesli mamy teraz sobie powypominac jaki kto jest, to moz ezóbmy to prywatnie lub co najwyżej w dziale "off-topic".

Buziaki
pa

Crazy Horse
Kontaktowanie:

Post16 sie 2004, 19:03

Jesli ktoś pyskato atakuje, to ja pyskato kontratakuje :pray:

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post16 sie 2004, 21:49

Dobrze dobrze panowie podgrzewajcie atmoswerke do redbulla tuz tuz.

ZaŻenowany

Post16 sie 2004, 22:57

cze
ja tak troche z tej a troche z innej beczki !
po pierwsze koniu sam sobie nie przypisał tego tytułu, tylko tak postanowili organizatorzy i NIC tu nie ma do rozstrząsania !
po drugie - każdy miał mozliwość startu i trzymania wyrównanej formy !! gdzie więc byliście ?? skoro poza granicami, to chwalcie się tymi wynikami bo być może one więcej znaczą (nawet odległwe miejsca) niż tytuł MP ?? kto wie ?
po trzecie - tylko troche pływam na kite'cie, prawie wogóle nie skacze (nie mam na to az tyle czasu, ale mysle ze nadrobię) a juz na bank nie bede startował w zawodach bo mnie to nie rajcuje (tak jak to czynie od lat w zimie, mimo iz pewnie niejednemu złoiłbym tyłek) - pływam dla przyjemności, np. dla 2 porządnych halsów !! duzo jednak obserwuję i znam sie troche na trickach w róznych sportach !!! wiem jedno - z Polskich riderów, bez słodzenia a zarazem jechania komukolwiek, Koniu jest dla mnie nr 1, głównie za STYL ! coś co dla mnie jest najważniejsze !
za to RESPECT i uczcie się ...

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post16 sie 2004, 23:10

aloha
po pierwsze koniu sam sobie nie przypisał tego tytułu, tylko tak postanowili organizatorzy i NIC tu nie ma do rozstrząsania !
po drugie - każdy miał mozliwość startu i trzymania wyrównanej formy !! gdzie więc byliście ?? skoro poza granicami, to chwalcie się tymi wynikami bo być może one więcej znaczą (nawet odległwe miejsca) niż tytuł MP ?? kto wie ?

:clap:
nie kwestionujmy decyzji sędziów (obojetnie jacy byli). Tytuł został wywalczony i basta. Kazdy mial szanse, udalo sie Łukaszowi - bravo - nie mam pojecia dlaczego przypuszczono na niego taki krwiozerczy atak, czyżby kogoś trawiła zazdrość?? :twisted:
Chill out & let it flow

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post17 sie 2004, 00:29

zgadzam się z singx !!!

byłem rok temu na red bullu w Rewie - super przeżycie, mega impreza, rewelacyjnie zorganizowana - jak każdy pamieta wygrał Janek Korycki, ale nie wiem czemu mi styl pływania podobał się Konia - i tu naprawdę bez zadnego slodzenia (nawet go osobiście nie znam)

fakt, korek jest obecnie najlepszy w Polsce - widziałem większość filmów z jego udziałem i napewno nikt nie wykona takich tricków :notworthy: :notworthy: :notworthy:

jednak jeżeli ktos startuje w cyklicznej imprezie jaką jest PP i w każdym starcie zdobywa się punkty - no to to że kogoś nie ma to żadne wytłumaczenie
zdobywasz najwięcej punktów - wygrywasz!!!
i zostajesz MP

nie ma się co kłocić, przecież to jest smiesznie proste :idea:

pozdrawiam

majer

Wróć do „Forum Główne”