nieoficjalny rekord hang time - 13 SEKUND!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Dr Eutanator

Post02 wrz 2003, 09:39

adam koch pobił dotychczasowy rekord hang timu (wynoszący około 9sek). ponieważ nie odbyło sie to na zawodach, wynik ten jest nieoficjalnym rekordem świata.
filmik z tym lotem można ściągnąć -
http://www.kitepussies.de/

filmik już mam na kompie - wygląda niesamowicie - podobno gościu kręci kajtem (nie widać tego na filmie) nad głową jak wirnik helikoptera !

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2003, 10:40

Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.19 Server at www.kitepussies.de Port 80

i co mam zrobić? duże to jest? chyba że to nie ten link

Dr Eutanator

Post02 wrz 2003, 10:45

link jest ten, bo niedawno ściągnąłem ten filmik - he he

Awatar użytkownika
waterman

Post08 paź 2003, 13:55

Jeśli macie problem ze ściągnięcie filmu z linku Dr podaje następny :( jeśli chodzi o jakość to nie rewelacja...Dr podobno ?? wygląda mi to na niezły szkwał :shock:
pozdrawiam http://www.muzzledigitalimagery.com/TempVideos/

Mirek

Post17 paź 2003, 23:00

Dr Eutanator pisze:adam koch pobił dotychczasowy rekord hang timu (wynoszący około 9sek). ponieważ nie odbyło sie to na zawodach, wynik ten jest nieoficjalnym rekordem świata.

Czesc,
wynik Adama jest nieoficjalnym rekordem w "hang time" poniewaz nie pobil go podczas rozgrywania konkurencji HT tylko podczas rundy eliminacyjnej freestyle. Odbylo sie to jednak podczas sierpniowych zawodow Pucharu Swiata PKRA na niemieckiej wyspie Fehmarn. :clap:

Wróć do „Forum Główne”