briku pisze:Ale chyba lepiej, że jednak się zainteresował i zadzwonił
bolec666 pisze:mysle ze fakt ze wedkarze nie znaja tego sportu nie oznacza ze nie maja mózgu, tytuł wątku jest bardzo obrazliwy, zwłaszcza ze zachowanie wędkarzy było jak najbardziej odpowiedzialne i na miejscu.
Qba-EPP11 pisze:bolec666 pisze:A po trzecie niestety u nas na śródlądziu wędkarz to zło.
Zostawiają po sobie taki syf że głowa mała i to minie najbardziej irytuje. Pomijam fakt że rozkładają się z majdanem na spotach i są ogólnym utrapieniem lokalnych KS i WS.
rolnik pisze:Jestem wedkarzem zeglarzem motorowodniakiem kiciarzem ws-siarzem narciarzem snowboardzista i jakos ze soba zyje
wcale sie nie pomyliles. Mam 6 krzaczkow winogron i w tym roku bedzie juz kilogramowy plon , a za 5 lat nie bede musial kupowac wina w sklepiemyślałem, że żyjesz z rolnictwa
bolec666 pisze:mysle ze fakt ze wedkarze nie znaja tego sportu nie oznacza ze nie maja mózgu, tytuł wątku jest bardzo obrazliwy, zwłaszcza ze zachowanie wędkarzy było jak najbardziej odpowiedzialne i na miejscu.
Qba-EPP11 pisze:bolec666 pisze:mysle ze fakt ze wedkarze nie znaja tego sportu nie oznacza ze nie maja mózgu, tytuł wątku jest bardzo obrazliwy, zwłaszcza ze zachowanie wędkarzy było jak najbardziej odpowiedzialne i na miejscu.
Nie neguje wezwania pomocy, tylko jak można pomylić kajciarza z paralotniarzem.
Po drugie na Bukówce kajciarze nie są nowym zjawiskiem i często ktoś tam śmiga,latem jaki zimą na lodzie.(To jeden z naszych lokalnych zbiorników)
A po trzecie niestety u nas na śródlądziu wędkarz to zło.
Zostawiają po sobie taki syf że głowa mała i to minie najbardziej irytuje. Pomijam fakt że rozkładają się z majdanem na spotach i są ogólnym utrapieniem lokalnych KS i WS.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości