nowa oferta Skywalkera

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Dr Eutanator

Post11 mar 2004, 21:38

na stronie Jurka znaleźć można kilka zmian:

pojawiła się dech w rozmiarz 150x42,
a także możliwość wzięcia dechy w wariancie full carbon, co daje deseczkę trochę sztywniejszą ale za to lżejszą o jakieś 300g

czek yt at: http://www.skywalker.pl/modele.htm
Obrazek

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post11 mar 2004, 22:25

A mnie się baaardzo podoba grafika w nowych deskach - jeśli ktoś z producentów czyta grupę - gratulacje! :thumb: :clap:

Dr Eutanator

Post11 mar 2004, 22:40

tak - nowe deseczki wyglądają bardzo ładnie - a do tego jak widać z wyczynów Janka - chodzą jak żylety!

Janek
Kontaktowanie:

Post12 mar 2004, 16:16

chodza serio super:)
nieda sie zaprzeczyc!! :)

Dr Eutanator

Post12 mar 2004, 21:35

Jasio pisze:chodza serio super:)
nieda sie zaprzeczyc!! :)

cześć Jachu!

jeśli miałbyś chwilę czasu, bardzo byśmy byli wdzięczni za jakiś opis twoich wrażeń na temat pływania na tych dechach.

Co mnie najbardziej interesuje, to jaka jest faktycznie różnica pomiędzy 128FAT a 138? Poza tym tez jestem ciekaw na ile jest wyczuwalna różnica pomiędzy wersją full carbon a tą bardziej standardową? która się lepiej "ładuje", która ma większą trampolinę, jak chodzą na wiatr, jak z zakresem wiatrowym..... walnij jakąś recenzje!!

Janek
Kontaktowanie:

Post12 mar 2004, 21:57

No stary niestety niewiem tego jeszcze tak dokladnie plywalem tylko na 128:) ale moge ci opowiedziec sporo o niej:) w porownaniu do stej zeszlorocznej
- jest mieksza - co daje duzo lepsza przyczepnosc na halsie i przed skokiem (wyzszy skok) lepiej trzyma sie wody lecz nie kosztem tego iz jezdzi jak pociag tylko dzieki nowemu ksztaltowi krawedzi
-zdecydowanie lepszy wyglad CZAD wykonczona nowy ksztalt- robi wrazenie...;)
-prowadzi sie zdecydowanie latwiej , zeszloroczna byla bardziej na wprost pod wiatr i gora w tym roku deska skacze pod gore ideal manewry push up te z fali , i bez ruszania latawcem wychodza latwiej i sa wyzsze oraz skretnosc deski kontrola jazdy przed skokiem zostala poprawiona Nowa generacja jak sadze zeszlorrocznej bardzo dobrej deski. naprawde warto sie przeplynac mam nadzieje ze bedzie to udostepnine na jakis polskich zawodach ;)
pozdrawiam

Wróć do „Forum Główne”