jedi1 pisze:Tak jak pisałem wcześniej brak warunków ubezpieczenia, a jest to zasadniczo jedyna rzecz, którą daje ta karta poza zniżkami.
Przekażę autorowi strony.
Kristoff pisze:Ten opis na stronie pzkite to chyba jakieś nieporozumienie...
A tu mam pytanie co to za sport: kiterbording?

Również przekażę.
Kiterbording - literówka, która nie powinna się znaleźć.
Wolansio pisze:Ale pomysł spoko jesli odpowiedzialni za ten projekt dopna kwestie ubezpieczeń, a nie tylko reklam.
Zgadzam się.
Teraz parę słów ode mnie, bo kibicowałem procesowi tworzenia Karty.
W zarządzie PZKite ludzie pracują charytatywnie. Nikt nie ma pensji, premii, dywidend itd...
Jestem w zarządzie jakby ktoś nie wiedział. Działam również w komisji sportowej.
Poświęcamy swój czas wierząc, że tworzymy fundamenty bezpiecznego kitesurfingu w Polsce.
Nikt mi nie uwierzy ile czasu poświęcają np członkowie komisji roboczych jak szkoleniowa lub sportowa.
Liczymy, że stworzymy ciało działające jak BKSA (3-4 tysiące członków).
Wyznaczamy osoby odpowiedzialne za konkretne projekty.
Karta KB była pilotowana i przygotowana praktycznie jednoosobowo przez Mariusza Czaplińskiego, bo on jedyny zadeklarował się podjąć tę cegłę.
Co jakiś czas zarząd na zebraniach dowiaduje się jaki jest progres w każdym z projektów.
Karta została bardzo pozytywnie oceniona przez zarząd. Nie wiem jak wam ale mi plakat bardzo przypasił.
Mariusz zapewniał, że projekt jest dopięty a kropką nad "i" będzie przewrotny filmik.
Parę dni po premierze sypneła się krytyka. Filmik został ostatecznie zdjęty.
Mariuszowi już wie, że filmik Oscara to nie zdobędzie
Szkoda, że tona rzetelnej pracy jaką włożył została odsunięta na drugi plan przez ten nieszczęsny film.
A sama produkcja była zmarnowanym czasem. Lepiej byłoby gdyby poświęcił go na 100% przekaz informacji o KB.
Liczę, że nie zrazi się zbyt mocno i
skupi się teraz na poprawkach o jakich piszecie.
Przekażę, mu ten link jak wyczerpią się wasze sugestie i poprawki.