WWW.WAKE.PL - NARUSZENIE PRAW AUTORSKICH !!!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
mike
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 22:34

Brawo Ziomek !! Gratuluje rozpoczęcia wlasnej działalnosci !! Szkoda tylko ze bazuje ona na wprowadzaniu w blad potencjalnych klientow, podszywaniu się pod działalnosc kogos innego oraz bezprawnym wykorzystaniu materialow zamieszczonych na Twojej stronie internetowej.
Na stronie internetowej www.wake.pl zamieszczonych jest , lamiąc prawo autorskie, około 40 zdjec wykonanych przezemnie w ubiegłym roku. Wzystkie moje zdjęcia prezentowane na stronie www.wake.pl zostaly wykonanane na potrzeby działalnosci szkolki kiteboardu Sign-x Loop Kite Squad mieszczacej się na kempingu "Albatros" ( Chałupy 5,5). Zadne zdjecie nie przedstawia kempingu „Ekolaguna” jak mozna by wnioskowac po przeczytaniu podpisow pod niektorymi zdjeciami Jednoczesnie prosze o usuniecie mojego wizerunku ze strony www.wake.pl. znajdującego się na każdej podstronie w/w strony.

Mike

Awatar użytkownika
Blekota
Latawiec: ss
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 22:37

mike pisze:Brawo Ziomek !! Gratuluje rozpoczęcia wlasnej działalnosci !! Szkoda tylko ze bazuje ona na wprowadzaniu w blad potencjalnych klientow, podszywaniu się pod działalnosc kogos innego oraz bezprawnym wykorzystaniu materialow zamieszczonych na Twojej stronie internetowej.
Na stronie internetowej www.wake.pl zamieszczonych jest , lamiąc prawo autorskie, około 40 zdjec wykonanych przezemnie w ubiegłym roku. Wzystkie moje zdjęcia prezentowane na stronie www.wake.pl zostaly wykonanane na potrzeby działalnosci szkolki kiteboardu Sign-x Loop Kite Squad mieszczacej się na kempingu "Albatros" ( Chałupy 5,5). Zadne zdjecie nie przedstawia kempingu „Ekolaguna” jak mozna by wnioskowac po przeczytaniu podpisow pod niektorymi zdjeciami Jednoczesnie prosze o usuniecie mojego wizerunku ze strony www.wake.pl. znajdującego się na każdej podstronie w/w strony.

Mike

Panowie dajcie na luz............

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 23:11

...a ja wnosze o jakies bany,bo to juz jest lekka przesada,na kazdym kroku signx i wake sobie jada,umowcie sie i zalatwcie swoje brudy normalnie,a nie zasmiecacie forum!

krzychu :evil:

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 23:19

Pablo mógłby się wreszcie pojawić.... Pablo :!: :!:

pedro

Post10 maja 2004, 23:22

cze
to nie signx, choc duzo mógłbym do tego dołożyc, głownie dlatego zeby ludzie poznali PRAWDE , ale poki co nie bede dolewał ognia do oliwy !
sek w tym, ze inaczej chyba jak UPUBLICZNIĆ problem to chyba sie tego nie da załatwic, bo gośc wraca do tematów PRIVAT w każdym temacie poruszanym przeze mnie jako signx i piotr kunysz ! zauważyliście ze wszędzie mi jedzie
i w temacie AWF, i temacie BAR-u i ....
choroba chyba jakas
więc moze dobrze ze MIKE w koncu wpisał coś od siebie i pisze jako ktos trzeci jak sie sprawy mają !!

pedro

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 23:31

to fakt, ze robi sie malo czytelnie na forum... nie mam nic do Ziomka, ale troche harmider zrobil... wygrzebal polowe tematow z archiwum, powytykal, ze ci nie maja IKO, ze cos, co rusz to jakies przytyki w strone sign-x, tu ataki z drugiej strony - trzeba przegrzebywac watki by znalezc cos tresciwego.... domyslam sie, ze kiedys razem wspolpracowaliscie a teraz jestescie po przeciwnych stronach tego samego mostu czy tez tego samego bara :wink: ale jak juz duzo osob wspomina - dajcie na luz, wyjasnijcie na priv, albo dajcie sobie po razie.... Nie wiem jak Ziomek, ale Piotrek Kunysz zaslynal mocno w snowboardzie, jest szanowanym i podziwianym zapalencem, wiec sadze, ze duzo wiecej moglby wniesc tu do tego forum, anizeli wzajemne ataki na ringu singx vs. wake

Keep It Real 8)

Awatar użytkownika
mareks
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 23:38

Krótka historia o tym jak dwuch gostków zamordowało fajne forum.

Pablo zablokuj wreszcie to badziewie

ZaŻenowany

Post10 maja 2004, 23:38

cze
tahnx za dobre slowo !
dokladnie tak jak piszesz !
trzeba zabierac głos w tematach na które ma sie cos do powiedzenia !mi dlatego nie pisze bog wie gdzie, bo jak sie douczę to bede pisał ! taka mam zasadę !
moge wiele rzeczy fachowych podpowiedziec z tematów nauczania, dydaktyki, metodyki, przepisów prawnych rządzących sportem w naszym kraju, itd. , bo w tym siedze i troche tego przeżyłem !
nie wszyscy jednak jak widzisz znają swoje miejsce !
bylismy w zeszłym seoznie razem ale sie rozeszliśmy, tylko Ziomek nie potrafi funkcjonować "od nowa" ! ...... duzo bym mógł napisać, ale po co ???

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 23:42

pedro pisze:cze choc duzo mógłbym do tego dołożyc, głownie dlatego zeby ludzie poznali PRAWDE pedro

Nie chcę się wdawać w jakiekolwiek dyskusje, ani być dla nikogo niemiłym no ale jedno mi się ciśnie na usta " wój* mnie to obchodzi".

*- lub "fój", jak kto woli

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 23:44

No na pewno, sam lyknalem Twoja ksiazke jak swiezy boczek w swieta :D Tak tez sadze, ze moglibysmy sie w tej materii sporo od Ciebie nauczyc, tak samo jak i pewnie od Ziomka czy innych, ktorzy maja wiecej do powiedzenia w tej kwestii, od tych, ktorzy wiecej w tym przesiedzieli. Tyle, ze na forum wyciagamy zajawke, doswiadczenia, a nie wojny, przechwalki i tego typu shity. Ja sie w te kwestie nie mieszam i licze, ze takie spory ulegna samodestrukcji zanim admin posypie bananami, czy innymi owocami 8)

ZaŻenowany

Post11 maja 2004, 00:01

dla mnie ok
i nie ma tematu !!

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post11 maja 2004, 01:05

mike pisze:Na stronie internetowej www.wake.pl zamieszczonych jest , lamiąc prawo autorskie, około 40 zdjec wykonanych przezemnie w ubiegłym roku. Wzystkie moje zdjęcia prezentowane na stronie www.wake.pl zostaly wykonanane na potrzeby działalnosci szkolki kiteboardu Sign-x Loop Kite Squad mieszczacej się na kempingu "Albatros" ( Chałupy 5,5).
Mike

..w której w sezonie 2003 Ziomek był kierownikiem kadry..
Kolejny raz przepraszam użytkowników forum..
NIE BEDE NIC postował o szkole SNOWBOARDU signx..
Pozdrawiam "osobę trzecią" (MIKE-go),
który jest ...pierwszym "instruktorem" signx:)
jednocześnie zobowiązuję się do usunięcia jego wizerunku z wake.pl zaraz po tym jak signx usunie moje zdjęcie wykorzystane NIELEGALNIE na tablicy wielkości 3x2 m znajdującej się przed campingiem Albatros..
oraz tekstów mojego autorstwa z www.signx

ZDAJĘ SOBIE SPRAWĘ ŻE DYSKUSJA TA JEST MĘCZĄCA DLA KITEFORUMOWICZÓW I OBU SZKOŁOM PRZYNOSI JEDYNIE WSTYD!
G.. to tak naprawde obchodzi obcych sympatyków kite KTO - KOGO i niech TAK zostanie..
Wewnętrzni wiedzą swoje..
Z MOJEJ STRONY TO OSTATNIE ZDANIE W TYM TEMACIE..

PRZEPRASZAM, wolę się udzielać w bardziej konstruktywnych wymianach zdań..
PRZEPRASZAM RÓWNIEŻ CZŁONKÓW signx
..ja potrafię..

POZDRO!! 4 all k8ters!!

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post11 maja 2004, 01:14

Ziomek IKO pisze:ZDAJĘ SOBIE SPRAWĘ ŻE DYSKUSJA TA JEST MĘCZĄCA DLA KITEFORUMOWICZÓW I OBU SZKOŁOM PRZYNOSI JEDYNIE WSTYD!

szkoda gadac

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post11 maja 2004, 03:57

Przykro mi że podczas mojej zaledwie tygodniowej nieobecności forum zamieniło się w wątpliwej jakości polemikę personalną :roll: Sytuacja jest już jednak pod kontrolą i parę ostatnich tematów zostało zablokowane, a następne wiadomości tego typu będą usuwane. Wielki dzięki wszystkim forumowiczom, którzy stanęli na straży tego forum :thumbsup:.

Wróć do „Forum Główne”