i kto by sie spodziewal :)

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
krowka

Post14 cze 2004, 17:38

Witam Serdecznie Wszystkich Kaaajciarzy.

Hmmm,jestem sobie Krowka co ma lat 27 i jeszcze 1,5 miesiaca temu nigdy by mi do glowy nie przyszlo ze zaczne jazde z kajtem,zwlaszcza ze do 2 maja nawet nie wiedzialam ze taki sport istnieje (wiem wstyd :) ),wiec wlasnie 2 maja pierwszy raz trzymalam kajta w raczkach na plazy w Holandii a dnia nastepnego juz mialam pianke,no i tak to sie zaczelo (to jest chyba troche choroba),pozniej znienawidzony przeze mnie wiatr stal sie oczekiwany i uwielbiany :),w pracy dostawalam swira,a pozniej sie okazywalo ze wiatr jest za duzy dla mnie a i tak siedzialam z chlopakami na plazy.Choc wciaz jestem leszczem,jest blizej niz dalej,calkiem niezle juz oram deska po wodzie :) ale mam nadzieje ze juz wkrotce dam rade.
Dodam jeszcze ze nauke zaczelam na slingshot 15 i choc nigdy nie probowalam na innych markach kajtow,pozostane mu wierna bo jest the best, a za kilka dni bede miala swoja i tylko moja pierwsza deske :)

Zachecam wszystkich do sprobowania tej jazdy,jest super.
Pozdrowionka Krowka.

Awatar użytkownika
Naz-T
Kontaktowanie:

Post14 cze 2004, 17:45

Hehe... proponuje nowy dział ZWIERZENIA I OPOWIEŚCI w którym każdy od poczatkujacych po latajacych mogliby dawać upust swoim adrenalnowym przezyciom, w formie literackiej rzecz jasna :P

Milka :wink: tak trzymać :D

pzdr

Awatar użytkownika
showman
Kontaktowanie:

Post16 cze 2004, 20:45

Aloha Krówka :)
W końcu zawitałaś na Kiteforum, tak Trzymaj i do zobaczenia na spocie ;)

Awatar użytkownika
Max

Post17 cze 2004, 22:34

Siemanesko Krówka liczę że do przyszłego spotkania na wodzie postępy będą niesamowite i skoczysz już pierwszego HP :wink:
Ps. przestań jezdzić tym spychem!!!!!!!!!!!!!!!!
PZDR

Szałer/Szałek

Post18 cze 2004, 00:05

Aloha z Kołobrzegu :D
No,no toś się rozpisała, to mi wygląda naprawdę na "chorobę" :D
Ja na razie lecze grillową kontuzje, ale juz jest prawie dobrze. A tak na marginesie to dzięki za cukier-myśle że to mnie wtedy uratowało(szkoda,że nie było w kostkach) :lol:
Do zobaczenia i jeszcze raz gorące pozdrowienia.

Awatar użytkownika
krowka

Post18 cze 2004, 19:16

Witam,Witam,Witam

Aloszka instruktorku,jak by ktos nie wiedzial Showman to moj instruktor i chwala mu za to,ze na poczatku wytrzymywal startowanie KAJTA nr 48 (hahhaha) a teraz wytrzymuje ciagle powtarzanie Krowka nie plugiem :).

Pozdro 600 (hahaha)

Maksiu,
co do HP to wiesz juz kilka dni Cie nie ma i sie troszke pozmienialo :),rzadnych wypadow nie bylo i jestem nie pocieszona i glodna:),moze w niedziele ale ma nie wiac :(A ty juz lepiej wracaj!

Pozdrowionka.

Aloha Marcinu,

Marcin tu mi tu nie pisz z Kolobrzegu tylko dawaj do nas.Mam nadzieje ze z noga wszystko ok i ze bedziesz mogl latac :),chlopie wiesz jakie ja juz odleglosci pokonuje;),plugiem oczywiscie:).
Kiedy wracasz?

P.S Wiedzialam ze ten cukier cie uzdrowi :)
Trzymaj sie.

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post18 cze 2004, 21:43

Czy my sie przypadkiem nie spotkalismy na spocie w Ilmuiden(czy jakos tak)- jak tak to pozdrowionka jak nie to tez :oops:

Awatar użytkownika
krowka

Post19 cze 2004, 00:30

Witaj Rolnik,

tak dokladnie spotkalismy sie na spocie w Ijmuiden (strasznie wtedy zmarzlam).Kiedy nastepny wypad do Holandii?

P.S.Pozdrow tate :)

Pozdrowionka :)
Krowka.

Awatar użytkownika
showman
Kontaktowanie:

Post19 cze 2004, 23:33

Aloszka Krówka :)
Jutro jest niedziela 4-5 Bf Twój wielki dzien , nie przynieś nam wstydu ;)

Pozdro 600 :)

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post22 cze 2004, 20:43

Dzieki za pozdroweienia dla taty,juz przekazalem.Prosil zebym wszystkich pozdrowil z ktorymi wtedy mial okazje sie poznac .Po tym spotkaniu stwierdzil ze kiciaze to fajni ludzie!!!:wave: .Nie moge sie doprosic zeby zgral mi filmik z hollenderskich spotow.Troche sie wtedy dzialo :wink:
Apropo planow to najchetniej zaraz wybral bym sie do hollandi.Pozdrawiam

Wróć do „Forum Główne”