Typ: Ja bym proponował TT, ale to też zależy gdzie pływasz i na czym Ci zależy. Mutanty mają też wiele zalet, ale ja osobiście jakoś nie mogę się przekonać do pływania jednym halsem...

Dr Eutanator pisze:
nie miałem okazji pływać na skywalkerze, co do fanatica, to bylem na nim kilkanaście minut a uważam, że żeby powiedzieć coś konkretnego i obiektywnego o desce, to trzeba popływać na niej kilka dni. osobiście wolę jednak deski o zaokrąglonej krawędzi (nie znaczy że nie ostrej) coś w stylu takoon interstate czy north jaime pro
bonzo pisze:Siemka![]()
Nie chce zakładac nowego wątku, dlatego podepne sie pod ten![]()
Mam podobny problem jak autor tego posta - też zamierzam kupić sprzęt - tyle że jestem swierzo po kursie IKO I + II. Mam 183 cm wzrostu i 75 kg wagi. W związku z tym w moim przypadku latawcem (narazie moge sobie pozwolić tylko na 1) najlepszym bedzie 12 czy 14 ? A decha jaka długość/szerokość ?
PS. Rozważają kit'y NORTHA powinienem wybierać TORO ? A w przypadku NAISHA - BoXERA ? Czy sugerujecie inne firmy dla nowicjusza ...![]()
![]()
Pozdro for all i thx za odpowiedzi
bonzo pisze:A jeśli jestem narazie zmuszony posiadać tylko 1 latawiec, a dopuszczam że będe w takich miejscach jak Hurghada lub Rodos to wtedy lepiej 12 ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości