Pablo pisze:muszę poprawić tylko captchę bo nie działa i będzie dobrzeniestety w weekend nie miałem czasu ale teraz się tym zajmę
Pablo pisze:muszę poprawić tylko captchę bo nie działa i będzie dobrzeniestety w weekend nie miałem czasu ale teraz się tym zajmę
Wrogu pisze:i banujcie ludzi z zakladka biznes specjalnie piszacych w zakladce forum glowne, maja od tego biznes forum.
hekite pisze:Brawo wrogu!
ja sam do tej pory tylko korzystalem z kiteforum w biernej formie od 3 lat, nie mam czasu na pisanie postow, ale postanowilem sie zalogowac i od czasu do czasu cos skrobnac.
Uwazam ze jesli ktos tym bardziej z biznes ( wenzel) pisze Spam- Pablo zrob cos z tym !! to jest to szczy chamstwa, wykrzykniki sugeruja nawet tryb rozkazujacy,
po kilku min przylacza sie z oklaskami koles zwiazany biznesowo ( Przemjas)
panowie najwiecej spamu jest w dziale biznes i pewnie dlatego was to tak denerwuje, ale wg mnie to najwiekszy spam tego forum to wlasnie wy, przescigajacy sie w ofertach, podbijacy na szczyt swoje oferty itd, normalny czlowiek jak chce sprzedac uzywany trapez to ginie na kolejnych stronach dzialu w tempie ekspresowym.
Nie chce podpowiadac wlascicielowi forum co ma z tym zrobic, ale moze wlasnie wywalic dzial biznes, albo wprowadzic chocby drobne oplaty za kazdy post Firmowy ( wenzel, przemjas, ABC i kilku innych) przynajmniej skonczyloby sie bezustanne podbijanie
I na koniec, zeby nie narzekac: ja sie ciesze ze jest takie forum, wiele razy korzystalem z rad, uwag itp - w sumie podziekowania i gratki za to forum)
скачать патч для bioshock 2
справочник телефонов павлодара скачать бесплатно
скачать этимологический словарь
itd
BraCuru pisze:Czy ktoś doświadczony ma pomysł aby pomóc adminowi z tym spamem? Czy są jakieś skuteczne metody, triki, oprogramowanie etc?
Dzisiaj patrzę na Nowe Posty i widzę 13 postów od forumowiczów i 16 od spamowiczów. Masakra
hekite pisze:Uwazam ze jesli ktos tym bardziej z biznes ( wenzel) pisze Spam- Pablo zrob cos z tym !! to jest to szczy chamstwa, wykrzykniki sugeruja nawet tryb rozkazujacy,
hekite pisze:Wenzel, jestes tu z przyczyn biznesowych, jesli poczules sie obrazony to sory, ale musisz to wytrzymac. Masz ponad 2500 postow na tym forum wiec pewnie jestes GOSC, tylko ze ponad polowa z tych postow to up, up, up, up ... bez konca, ale zawsze z
generalnie bardzo merytoryczne i wartosciowe tresci
Ja do tej pory chlonolem forum w sposob bierny i widok kazdego nowego postu sprawia radosc, zaciekawienie itd , potem wiekszosc to rozczarowanie...
Zakladajac ze wstawiasz trapez Mystic za 650, to spodziewam sie ze nastepny post bedzie ze za 550 a nastepny ze za 450 itd, a na koniec i tak wszyscy pojada do Hydry i kupia jeszcze taniej ...
Ja ciezko pracuje, mam malo czasu i jak chce kupic sprzet to jade do sklepu, ogladam, przymierzam, potarguje sie i kupuje, a jak chce sie czegos dowiedziec to wchodze na forum i czytam ( a tam albo spam, albo up, up, up, )
Tak jak napisalem, jestem wdzieczny tworcy, tworcom forum i wszystkim pozytywnym wspolautorom, i gdyby wlasciciel forum mi napisal ze forum istnieje np. dzieki wplatom uczestnikow biznes to bym zaakceptowal to, ale jak czytam miedzy wierszami ze macie to za free.., to tak sobie mysle ze chyba nie warto tak sobie spamowac ( te wasze up to dla mnie tez prawie taki sam spam)
Jescze raz sory, wiecej juz w tej sprawie wypowiadac sie nie bede
Pozdr
Kurcze dzis chyba za malo..... wieje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości