inżynier, mam nadzieję że "znajomi" mają kamerę

chciałbym to zabaczyć

(żart)
pozdrawiam,
Patryk
MARIO_KITE pisze:oj BARY zaczyna oszukiwać?
Akira pisze:http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=7610
Zakupilem ta deske od sklepu
Xsport z Katowic ul. MIKOŁOWSKA 53
Zapamietajcie ten adres i nazwe poniewaz jest to oszust.
inzynier pisze:... jak gosc jest z krakowa to podaj mi na prywatnego maila jego adres... mam znajomych ktorzy ochraniaja tam casyno w miescie oni po godzinach podjada do goscia jezeli nie wyplaci tobie gotowki i porozmawiaja z nim po swojemu!!!
Jancio Wodnik pisze:Akira; chuopaku placisz frycowe za naiwnosc i wiare w czlowieka
PIERWSZE I PDST prawo klienta !!! zwlaszcza przy odbiorze "za pobraniem" !!
MASZ PRAWO OTWORZYC PACZKE W OBECNOŚCI KURIERA I W PRZYPADKU STWIERDZENIA NIEZGODNOSCI TOWARU Z ZAMOOWIONYM - ODMOOWIC PRZYJECIA !!!!
pitoo pisze:Oj Jancio niestety nie mogę się z tym zgodzić...
Ponieważ kurier nie ma obowiązku czekać na otwarcie przez ciebie paczki, jeżeli poczeka to jest to jego dobra wola, albo wewnętrzna polityka danej firmy kurierskiej. W prawiach konsumenta nie ma nigdzie wzmianki o tym, aby kurier miał taki obowiązek wobec klienta...![]()
Wiem, że poczta polska wprowadziła właśnie taką możliwość o której piszesz, ale z tego co mi wiadomo to nikt więcej...![]()
Myślę, że rosnąca konkurencja spowoduje, że inne firmy ruszą w jej ślady...
X SPORT pisze:Witam
Sklep X SPORT nie sprzedawał deski Takoon nikomu, sprzdawała ją osoba prywatna czyli michał pracownik sklepu.
Proszę nie mieszać spraw prywatnych z firmowymi.
Ja moge tylko potwierdzić iz deska była dwa tygodnie uzywana na wyjeżdzie w Egipcie i gdyby Michał nie wyjeżdżał do Anglii do szkoły to podejrzewam że nie sprzedawałby jej.
Pozdrawiam wszystkich
Barry
X SPORT
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości