bigfoot gt pisze:zgred pisze: sa niscisłości w niektórych zdaniach a niektóre słowa ważne sa pominięte.
dobreale które
zgred pisze:bigfoot gt pisze:zgred pisze: sa niscisłości w niektórych zdaniach a niektóre słowa ważne sa pominięte.
dobreale które
na pamięć się książki nie uczyłem ale np C-shape'a nie odwrócisz pociągając za jedną końcówkę baru itp itd, (pominięte słowo BOW)
niby nic a jednak dużo.
__kater__ pisze:zgred pisze:bigfoot gt pisze:zgred pisze: sa niscisłości w niektórych zdaniach a niektóre słowa ważne sa pominięte.
dobreale które
na pamięć się książki nie uczyłem ale np C-shape'a nie odwrócisz pociągając za jedną końcówkę baru itp itd, (pominięte słowo BOW)
niby nic a jednak dużo.
a RECON 2 ? Mi się odwracaMam tylko 6m z tym systemem nie wiem jak inne wieksze się zachowują ale ta mała osa odwraca się od strzała jak odpowiednio wieje oczywiście na ten rozmiar
Smokie pisze:FUEL nie ma żadnego Recona ani innych cudów i tez wstaje ciagnac za linke sterujaca
Ziomek. pisze:Smokie pisze:FUEL nie ma żadnego Recona ani innych cudów i tez wstaje ciagnac za linke sterujaca
muszę to zobaczyć![]()
![]()
pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości