pozdro szamandi
szed pisze:zgred pisze:odpal to na IE8 to się przerazisz
..w IE co bys nie odpalil to mozna sie przerazicZmien to g***
przemass pisze:Hmm, a macie jakiś sposób na to badziewie IE? Bo u mnie w Mozilli jest wszystko jak najbardziej OK... Podobnie w starym IE 6.0 wszystko jest si![]()
A zdjęcia to normalne jpg. zgrane na tinypic'a - ma ktoś może jakiś inny sposób na to?
przemass pisze:Hmm, a macie jakiś sposób na to badziewie IE? Bo u mnie w Mozilli jest wszystko jak najbardziej OK... Podobnie w starym IE 6.0 wszystko jest si![]()
A zdjęcia to normalne jpg. zgrane na tinypic'a - ma ktoś może jakiś inny sposób na to?
Krzysztof-L pisze:przemass pisze:Hmm, a macie jakiś sposób na to badziewie IE? Bo u mnie w Mozilli jest wszystko jak najbardziej OK... Podobnie w starym IE 6.0 wszystko jest si![]()
Coś jednak nie tak z tymi jpg'ami z picasy, niektórych nie da się nawet ps otworzyć. IE jednak bardziej skrupulatnie renderuje kod.
przemass pisze:Krzysztof-L pisze:przemass pisze:... niektórych nie da się nawet ps otworzyć. IE jednak bardziej skrupulatnie renderuje kod.
Jeśli TYLKO IE nie otwiera zdjęć z picassy to może jednak coś jest nie tak z IE? Tak na logikę...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości