jacamakajta pisze:Dostępność wyników świadczy o randze Mistrzostw Polski![]()
BraCuru pisze:jacamakajta pisze:Dostępność wyników świadczy o randze Mistrzostw Polski![]()
Jacek,
Wyniki race były upublicznione na oficjalnych stronach od 24h zanim napisałeś swojego "życzliwego" posta![]()
Może jakieś przepraszam i za rok będziesz z nami na zawodach w roli zawodnika lub kibica, czy jednak wolisz siać negatywną energią ot tak dla popisania sobie w klubie kitehejtersów.pl?
Proszę wszystkich o podobnym stanie wiedzy jak FilipN o założenie sobie właściwego wątku i nieśmiecenia w tym wątku. Dajcie ludziom pocieszyć się tym co osiągnęli, zdziałali, zrobili w realu czyli FAKTY a nie czytać kolejnych pomówień.
jacamakajta pisze:Szukałem wyników na oficjalnych pskite, fordcup czy innej mniej oficjalnej jak kf, siepływa itp ale nic nie znalazłem. Może się mylę ale facebook to nie jest dla mnie oficjalna strona![]()
dzięki mojemu wpisowi temat odżył:
Fred :: TeamKatapa pisze:Marku a czy wyniki poszczególnych gonek z Jastarni są gdzieś oficjalnie lub nieof. udostępnione, bo znaleźć nie mogę.
BraCuru pisze:
Proszę wszystkich o podobnym stanie wiedzy jak FilipN o założenie sobie właściwego wątku i nieśmiecenia w tym wątku. Dajcie ludziom pocieszyć się tym co osiągnęli, zdziałali, zrobili w realu czyli FAKTY a nie czytać kolejnych pomówień.
FilipN pisze:BraCuru pisze:
fakty są takie jak napisałem - w trakcie trwania pucharu polski został zmieniony regulamin.
Zmiana dotyczyła daty od której liczy się wiek w przypadku kategorii masters. W związku z tą zmianą, gdy przyjechałem do Jastarni, dowiedziałem się, że nie mogę wystartować w kategorii, w której sklasyfikowany byłem w edycjach na CH3 i w Rewie. Na moje pytanie jak w takim razie mam być sklasyfikowany dyrektor zawodów w osobie Stempla nie umiał odpowiedzieć, na koniec zwalając winę za tą sytuację na Ciebie...
w takiej sytuacji ciężej się cieszyć,
dobranoc.
Fred :: TeamKatapa pisze:Marku a czy wyniki poszczególnych gonek z Jastarni są gdzieś oficjalnie lub nieof. udostępnione, bo znaleźć nie mogę.
FilipN pisze:fakty są takie jak napisałem - w trakcie trwania pucharu polski został zmieniony regulamin.
Zmiana dotyczyła daty od której liczy się wiek w przypadku kategorii masters. W związku z tą zmianą, gdy przyjechałem do Jastarni, dowiedziałem się, że nie mogę wystartować w kategorii, w której sklasyfikowany byłem w edycjach na CH3 i w Rewie. Na moje pytanie jak w takim razie mam być sklasyfikowany dyrektor zawodów w osobie Stempla nie umiał odpowiedzieć, na koniec zwalając winę za tą sytuację na Ciebie...
surfoteka pisze: Moze uda mi sie cos pomoc ze znalezieniem progarmu
Marcin gringo pisze:Warto pocisnąć PS Kite i Forda żeby przywrócono pierwotne zapisy - kiedys zdaje się kategoria masters zaczynała się od 30 lat. I to miało sens. Aktualnie mastersi to 35 lat i starsi, a to już naprawdę emerytura. Pomiędzy zawodnikami open, a masters robi się przepaść. .
BraCuru pisze:
Smutno, że to koniec sezonu rejs i 3style w Polsce. Strasznie szybko to zleciało.
Do zobaczenia za rok.
Adam S pisze:Jestem winny parę słów wyjaśnienia w sprawie regulaminu:
pkt 9.1.a w brzmieniu: ...mastersi powyżej 35 lat w roku zawodów. istniał w regulaminie od początku sezonu. a.
Ziomek. pisze:BraCuru pisze:Ziomek. pisze:O C Z Y W I Ś C I E![]()
Jakiś termin please?
jak od 8miu edycji - KOŃCÓWKA sierpnia
około 30 sierpnia - NA PROGNOZĘtylko taka formuła w PL ma sens :]
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości