Mała prowokacja. Widzę dużo "ataków" na szkołę wake.pl i sam jestem ciekaw jak ludzie oceniają naukę w wake. Ja osobiście nie miałem problemu z pływaniem po kursie. Cały jeden dzień był pełen ślizgów (nikt nie zabierał mi deski jak popłynąłem) w dodatku zostałem uraczony pożyczeniem deski za free kilka razy. Jedyna rzecz do jakiej mogę się przyczepić to akcja asekuracyjna. Mogła być lepiej przećwiczona. Reszta SUPER
Ostatnio zmieniony 30 cze 2007, 23:08 przez kukems, łącznie zmieniany 1 raz.
Problem jest taki, że nie jesteś w stanie zweryfikować czy osoby biorące udział w ankiecie faktycznie kiedykolwiek odwiedziły wake.pl więc ankieta jest z góry skazana na porażkę
kukems pisze:Nie mam porównania owszem. A jak myślisz jaki sens robienia IKO dwa razy ? No chyba że ktoś jest niewyuczalny to i owszem
Nie chodzi mi oto żeby robić 2 razy iko tylko raz a dobrze. Szkoda mi tylko kolesi którzy płacą kupe kasy, a nie potrafią tego co powińni.
Najlepiej dać papier czyli wszystko potrafisz jedz do domu.
Ta ankieta jest bez sensu tak jak lokata ...(w ING).
Z jednej strony zupelnie niewiarygodna -dajaca mozliwosc manipulacji a z drugiej pachnaca " kryptoreklama" a z trzeciej powodujaca niepotrzebne nerwy a moze nawet i "wojny na gorze".
Pytanie moglo by brzmiec "czy jestes zadowolony z kite-kursu ktory przebyles w jakiejkolwiek ze szkolek"(z mozliwoscia oceny punktowej).
Naturalne jest ze przy tak plytkim popycie a dosyc sporej konkurencji ze strony szkol -bedzie dochodzilo do wasni i pewnej liczby nieuzasadnionych ( lub uzasadnionych ) pretensji ale nie powinno to wplywac na w miare dobre stosunki miedzyludzkie.
Nie robmy z tego sportu i ludzi z nim zwiazanych "polskieog piekielka"
Blesso
PS
Wg mnie admin powinien usunac ten watek