Ile planujesz wydać , ile jesteś gotowy zapłacić za kite typu SLE w 2008 , w rozmiarze 11-13m ?? czyli na podstawowy kite.
dzięki za odpowiedzi !
bobek_h pisze:A ja poza C-shapami (bo z tymi już ciężko, coraz mnie ich się produkuje)
Pływam na hybrydacha temu już bliżej do SLE
Crazy Horse pisze:Chicken...chyba jakis zagozaly reestyler z ciebie sie po cichu szykuje
Znam juz kilku bylych zagorzalych zwolennikow bowow.
Z reszta mysle ze wczesniej czy pozniej producenci tych w mniejszosci jednak firm wylicza sobie sens produkcji c-shape a zwlaszcza ich reklam i promocyjnych filmikow.
Chyba, ze zawodnicy z PKRA postawili by twardo, ze jak nie bedzie cshape to zmienia firme, co dla mnie juz mocno graniczy z glupota.
Nawet jesli bowy maja byc gorsze od cshape to na pewno nie tak samo slabe jak komorki-dmuchaniec do freestyle na sniegu/wodzie.
Ufff nie wiem czy wszyscy zrozumieja o co mi chodzi.
przemass pisze:tu chodzi o samą szmatę czy bar też ?
A Tobie o co chodzi
Crazy Horse pisze:Z reszta mysle ze wczesniej czy pozniej producenci tych w mniejszosci jednak firm wylicza sobie sens produkcji c-shape a zwlaszcza ich reklam i promocyjnych filmikow.
Crazy Horse pisze:
Chyba, ze zawodnicy z PKRA postawili by twardo, ze jak nie bedzie cshape to zmienia firme..
Ziomek. pisze:Crazy Horse pisze:Z reszta mysle ze wczesniej czy pozniej producenci tych w mniejszosci jednak firm wylicza sobie sens produkcji c-shape a zwlaszcza ich reklam i promocyjnych filmikow.
..chyba że "tym firmom" nie udało się jeszcze skonstruować dobrego bowa
wiec CO mają sprzedawać?![]()
lecą na udanych C-szejpach i nie ma sięco dziwić..Crazy Horse pisze:
Chyba, ze zawodnicy z PKRA postawili by twardo, ze jak nie bedzie cshape to zmienia firme..
..wtedy firma "twardziej" postawi warunki sponsorskie i jednak zostaną![]()
pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości