Zapraszam do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami na wszelkie tematy dotyczące ściaganie się. Moze to byc cokolwiek: technika, sprzęt, idea race (czekam na kąśliwe uwagi od CH

Qba-EPP11 pisze:Ja dopiero od niedawna bawie sie w pływanie race i jak na razie to mam problem ze zwrotami.Sporo czasu poświęciłem na to i dupa, nie wychodzi....
Qba-EPP11 pisze:Ja dopiero od niedawna bawie sie w pływanie race i jak na razie to mam problem ze zwrotami.Sporo czasu poświęciłem na to i dupa, nie wychodzi....
rolnik pisze:Wave na kite owszemale race nie.
rolnik pisze:Dla mnie to troche pomylone
prawie jak F1 i jak się przypadkiem wyp...isz to poczujesz że to coś innego......
wszechstronnego rozwoju KS
rolnik pisze:wole F16 i megaloopy tam jak sie pierd..... dopiero wiesz ze zyjesz .
rolnik pisze:Tak z ciekawosci ile wycisneli max z Hydry i gdzie to bylo orientujesz sie?
DISKORELAKS pisze:rolnik pisze:Dla mnie to troche pomylone
przepłyń się na rejsówce z GpS-em i jak zaczniesz wyciskac ponad 42 węzły na lekkim czopie i mega twardej desce to zobaczysz że to nie taki wcale "pomylone" To chyba inny wymiar, prawie jak F1 i jak się przypadkiem wyp...isz to poczujesz że to coś innego......
Pozdro
BraCuru pisze:Sciganie sie to pedaliada, ktorej sprobowalem pare razy
rolnik pisze:.Potrzeba wspolzawodnictwa , alternatywa dla tych ktorym warunki fizyczne nie pozwalaja na zawodniczy freestyle .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości