bardziej hardcorowo jak na angielskim forum , gdzie admin sam decyduje o rejestracji" nowych uzytkownikow:)
bart_dr pisze:co ty majaczysz, nikt tu niczego nie wymaga tylko zwraca uwage i podsuwa pomysly,
Zrób coś z tym ! Bo załamka !
Spam - pablo zrób coś z tym !!
bart_dr pisze:typowo wiesniacko-polskie zachowanie.
Wiktorek pisze:Jak czytam wasze posty, to wydaje mi się, że płacicie i wymagacie. A płacicie?
Myślę, że można grzecznie POPROSIĆ o usunięcie spamu. O ile wiem Pablo robi to "hobbystycznie", mylę się?
Jakoś nie widzę propozycji: wiem jak, to zrobić, dajcie tylko znać, a poświęcę swój wolny czas na zabezpieczenie forum.
Pablo proponuję wprowadź możliwość umieszczania płatnych reklam na forum, będziesz miał na piwo przy "charytatywnej" pracy.
Z drugiej strony gratuluję cierpliwości, przy czytaniu takich tematów. Ja już dawno rżnąłbym to w kąt.
what pisze:Wiem że to wygoda że nie trzeba się logować żeby odpisywać (w niektórych) działach ale powoduje to inwazję botów na forum co skutkuje postami o viagrze![]()
Może chociaż CAPTCH'a?
http://pl.wikipedia.org/wiki/CAPTCHA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości