właśnie przed chwilą wyobraziłem sobie kogoś, kto zainteresował się kitem i szuka po sieci informacji na ten temat - w taki czy inny sposób trafia na Kiteforum.pl i zaczyna czytać...
... tak sobie myślę, że wrażenia miałby nie najlepsze - bo posty na tematy, które powinny poruszać ludzi fascynujących się tym sportem pojawiają się coraz rzadziej, a jak się już pojawiają, to nikt się nimi nie interesuje - choćby informacja na temat nowego latawca Cabrinhy - nawet Koniu się tym nie zainteresował. Masa jest za to POPELINY a jak wiemy, nie z niej się kajty szyje.
powstają moim zdaniem w związku z tym co najmniej 2 pytania
1. dlaczego tak sie dzieje
2. jak to zmienić
na pierwsze nie podejmujmy dyskusji, bo sie znowu zrobi jakaś popelina, lepiej zaatakujmy od razu drugie.
Ja osobiście nie mam pomysłu tak od ręki. To co mogę stwierdzić, to jak już wspomniałem na początku - brak merytoryki w postach. Dlaczego nikt nie pisze recenzji o sprzęcie na jakim pływa, dlaczego nikt nie pyta jak zrobić to czy tamto - czyżby wszyscy już wszystko wiedzieli na ten temat? jeśli tak, to czas zamknąć forum i otworzyć ring towarzyski!
a może po prostu jesteśmy za ciency i jedyne na czym potrafimy się skupić to popelina.
napisał - DACRON 100g/m2