ninja40 pisze:Tak jak w temacie, poszukuje dechy do 800zl , ~135cm, głównie interesują mnie Nobile (NHP) ale jestem otwarty na wszelkie propozycje. Najlepiej gdyby sprzedający był na terenie pomorskiego;) mail: loveninja40@gmail.com
Gość pisze:Może i było, ale : 1.nie ja zakładałem tamten temat, 2. oferty nie były wysyłane na mojego maila , 3. większość tamtych ofert wygasła
A co do NHP za około 800zl to widziałem juz takie oferty po sezonie, może i dechy były zajechane ,ale nie było tragedii no i dalej były to NHP'y. Szczerze powiedziawszy nie miałem wtedy kasy, żeby w to wejść, ale miałem nadzieje że po upływie dłuższego czasu będzie więcej takich ofert. Nie szukam nowych dech, bo takowych w tej cenie nie da się kupić, no chyba, że jakiś szmelc. Jak wyżej napisałem głównie zależy mi na NHP'ie bo miałem okazję na nim pływać i decha przypasowała mi jak żadna inna. Jeżeli więc jest jakaś osoba, najlepiej w okolicach Trójmiasta, która chce taką deskę sprzedać, to myślę, że mógłbym rozważyć wydanie większej kasy na ten konkretny model;)
PS: mam nadzieję, że w tym temacie zamiast głupich uwag np co było a co nie, albo co można za tą cene kupić a czego nie, będą same oferty;)
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości