Jancio Wodnik pisze:Zalety to napewno silnik - po kuracji w krakowskim v-techu zhamowane 205km i 480 Nm no i spalanie !!!!!
czy po takim dłubnięciu serwis i dealer uznaje nadal gwarancję

Jancio Wodnik pisze:Zalety to napewno silnik - po kuracji w krakowskim v-techu zhamowane 205km i 480 Nm no i spalanie !!!!!
DISKORELAKS pisze:Ja mam jedno zdanie
Samochodów na "F" i z "Francji" nie kupuję
Ziomek. pisze:Jancio Wodnik pisze:Zalety to napewno silnik - po kuracji w krakowskim v-techu zhamowane 205km i 480 Nm no i spalanie !!!!!
czy po takim dłubnięciu serwis i dealer uznaje nadal gwarancję![]()
__kater__ pisze:Jancio - potwierdzam twoje minimalne spalanie tym autkiem, wystarczy nie przekraczać 110
Z tym miejscem VS mondeo z tył to nie do końca jest tak jak piszesz bo oparcia są bardziej pionowe a podstawa wyżej co na tyle zmniejsza komfort na dłuższych trasach.
Jancio Wodnik pisze: z tylu jezdza dzieciaki i psy
Jancio Wodnik pisze:Ziomek. pisze:Jancio Wodnik pisze:Zalety to napewno silnik - po kuracji w krakowskim v-techu zhamowane 205km i 480 Nm no i spalanie !!!!!
czy po takim dłubnięciu serwis i dealer uznaje nadal gwarancję![]()
jak jesteś stalym klientem i kupujesz kolejną furę to nikt sie nie przyczepia , poza tym dłubnięty jest na boxie czyli jezeli jade do obcego serwisu wystarczy przepiac wtyczke i po ptokach.......znowu fabryka
jw
__kater__ pisze:
nijaki grucha -znajomy- ma w golfie 1,9TDI jakos 250PS ...
Ziomek. pisze:"jeden" ma aktualnie ponad 400KM Suprę na zbyciu![]()
Kosek pisze:
hehemoj kumpel plywajacy na WS ma supre 518KM... wlasnie ja robi na 800KM
![]()
rzeznia
Ziomek. pisze:eko - jedzilem Twoją wersją b6
i przyznam że DSG nie przypasowała mi w ogóle..
spore opóźnienia wg mnie i wynikające z tego straty przyspieszenia...
Ziomek. pisze:Kosek pisze:
hehemoj kumpel plywajacy na WS ma supre 518KM... wlasnie ja robi na 800KM
![]()
rzeznia
no rzeźnia to musi być JAK on TAM WueSa wozi?
eko pisze:
fakt, dsg miesza przy wolnej jezdzie (2,3,2,3...), ale prawde mowiac w porownaniu z manualem o niebo szybsze..
Smokie pisze:DISKORELAKS pisze:Ja mam jedno zdanie
Samochodów na "F" i z "Francji" nie kupuję
chyba przespałeś z 5 lat w motoryzacji
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości