Mam Marzenie

Dyskusje nie związane z profilem forum.
yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post28 maja 2008, 12:10

Moja przyjaciółka ze szkolnych lat, przysłała mi taką wiadomość mail:

Mam wielką prośbę do wszystkich wrażliwych na cierpienie innych,a w szczególności niewinnych dzieci.Dostałam list od mojego kolegi ze studium,który Wam zacytuję: "Piszę z ogromną i bardzo ważną prośbą. Zapewne słyszeliście już kiedyś o fundacji "Mam Marzenie". Spełnia ona marzenia śmiertelnie chorych dzieci. Jednym z marzycieli jest Mateuszek Lang ze Szczecina. W niedzielę ma ósme urodziny, będą to prawdopodobnie jego ostatnie urodziny... Jego marzeniem jest dostać pocztówki od wielu ludzi.... Jeśli macie chwilkę czasu, kupcie pocztówkę, albo poszukajcie jakiejś np z miejscowości w której żyjecie, albo wesołej, ze zwierzaczkiem albo urodzinowej... napiszcie kilka miłych słów, choćby "pozdrawiam Cię ciepło!!" :) i wyślijcie mu. Bardzo bardzo proszę o pełną mobilizację, proszę o tą chwilkę na wypisanie tej karteczki. To najpiękniejsze ostatnie życzenie o jakim słyszałem od chorych śmiertelnie dzieci.. choć trudno to w ogóle oceniać.. Was to będzie kosztowało niewiele, a dla niego będzie znaczyć ogromnie dużo.

Oto adres:
Mateuszek Lang
ul. Wiślana 37
70 - 885 Szczecin

Roześlijcie tą wiadomość do kogo się da i ślijcie kartki. Pragnę z całego serca, aby zasypały go tony liścików karteczkowych!

Czytając takie informacje, moje serce zalewa smutek.
Mimo iż nasuwa mi się w takiej chwili mnóstwo refleksji, nie będę się nimi z wami dzielił. Każdy z Was sam oceni, czy nie warto kupić jednej pocztówki i wysłać jej temu chłopcu, żeby wiedział, że myśli o nim wielu ludzi i sprawić mu, może jedną z ostatnich miłych rzeczy, w jego krótkim życiu :( !!!

Gość

Post28 maja 2008, 12:19

http://www.mammarzenie.org/szczecin/2008/mateusz.php
nie ma co sie zastanawiac w takich sytuacjach...

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post28 maja 2008, 12:20

Anonymous pisze:http://www.mammarzenie.org/szczecin/2008/mateusz.php
nie ma co sie zastanawiac w takich sytuacjach...

cos mnie nie loguje ostatnio :?

Awatar użytkownika
Jancio Wodnik
Deska: aDECHAde.com
Kontaktowanie:

Post17 cze 2008, 09:36

wysłana :)

pzdr

JW

Wróć do „Offtopic”