m_olo pisze:No własnie!! Tak się zastanawiałem bo zrobiłem kurs i dostałem kartę IKO 1,2 ale ten mój kurs to jakiś wybrakowany był. No nic,sam będę musiał zadrobić niektóre z rzeczy. .
Lussik | EASY Surf Center pisze:
Pytanie tylko czy faktycznie każda szkoła, w której jest prowadzona taka taktyka (tutaj do nikogo nie uderzam jak coś), a szczególnie instruktorzy w niej pracujący nie robią kursu na "odpierdziel" byle tylko przepchnąć kursanta, skasować za nauczoną umiejętność, poklepać po plecach kursanta że "ładnie już pływa" i oficjalnie zakończyć kurs gdy temu uda się strzelić "przypadkiem" ślizg w lewo i prawo...
MOIM osobistym zdaniem bardziej najbardziej uczciwym systemem dla klienta jest opcja godzinowa,
klient wie za co płaci,
jakby ktoś chciał mi wmówić , że właśnie sieknąłem BJ7 a ja wiedziałbym że to backroll..
a przypadkiem to można "w ciążę zajść" co najwyżej - a nie popłynąć na kite
no ja się nie dziwię , że Twoim zdaniem tak jest - TYLKO TAKĄ macie ofertę
a zdecydowana większość wybiera jednak SKUTEK
problem w tym , że zdarza się, że wtedy kursant płaci za CZAS spędzany na łowieniu ryb latawcem w wodzie.. nawet o tym nie wiedząc..
a instruktor może marzyć o niebieskich migdałach w czasie kursu ..kasa i tak leci.
ecik1987 pisze:A jeżeli moge zapytać to ..o w jaki sposób szkółka zwraca nam pięniądze(czy może nie zwraca??)
Mieliśmy również ofertę do skutku, ale z niej zrezygnowaliśmy
Chyba każdy szanujący się instruktor wie że nie ma sensu wychodzić na wodę gdy nie wieje
... A tak BTW my zawsze wychodzimy na wodę gdy po prawej stronie zatoki pojawiają się latawce w zenicie![]()
![]()
Lussik | EASY Surf Center pisze: Dyskusja może się toczyć dłuugo, tak jak dyskusja na temat czy lepiej szkolić się indywidualnie, czy grupowo.
ecik1987 pisze:A jeżeli moge zapytać to czy jeżeli w szkółce wybierzemy opcje do skutku a póżniej np. zrobimy całe IKO 1 i powiedzmy rozpoczniemy IKO 2 i poprostu zabraknie wiatru co często się zdarza na półwyspie to w jaki sposób szkółka zwraca nam pięniądze(czy może nie zwraca??)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości