Nie mam pojecia o czym mowicie...nikt tych zasad mi nie przedstawil...
Kurs 1300 zl - w ofercie 10 h plywania
Faktycznego plywania 2h (0,5hx4 dni)...+teoria 2h
Dziekuje dobranoc
Oslo pisze:Nie mam pojecia o czym mowicie...nikt tych zasad mi nie przedstawil...
Kurs 1300 zl - w ofercie 10 h plywania
Faktycznego plywania 2h (0,5hx4 dni)...+teoria 2h
Grzegorz KiteLife pisze:Dlaczego nie napiszesz co to za szkoła?! Zrób to a od razu winny się znajdzie i wszystko ci wyjaśni. Forum czyni cuda...
Fordon pisze:Grzegorz KiteLife pisze:Dlaczego nie napiszesz co to za szkoła?! Zrób to a od razu winny się znajdzie i wszystko ci wyjaśni. Forum czyni cuda...
Jest na forum temat: Na jakie szkoly uwazac by nie utopic kasy. Tam mozna zamiescic informacje o nieuczciwej/niewartej polecenia szkole. Tylko ja mam mieszane uczucia co do takiego czegos. Ktos moze faktycznie i z dobrymi intencjami przestrzec innych pzred nienajlepsza szkola, a kto inny moze zlosliwie i bezpodstawnie obsmarowac jakas szkole, ktora na to nie zasluzyla - i byc wtedy madrym ktore opinie sa prawdziwe, a ktore nie. Chociaz z drugiej strony jezeli szkola jest OK, a ktos z jakiego powodu napisze o niej zle, to raczej bedzie to tylko jedna osoba, a reszta osob zdementuje ta nieprawdziwa, zla opinie. Natomiast jesli szkola jest do niczego to bedze wiecej jak jeden zly komentarz.
beciawu pisze:hej,
jestem z moim chłopakiem na poczatku kariery z latawcem. On ma w tej chwili jeden, 12m2 i zastanawiamy się ile i jakich latawcy najlepiej mieć, żebysmy mogli w przyszłości razem pływać. Wiem, że to zależy też też od wagi jeżdżącychu nas jest to tak w miarę normalnie, 60 i 80 kg.
becia W
fiedler1 pisze:Siema jestem tu nowy... znalazlem ten wpis tuz po tym jak zrobilem temat na ogolnymktos mnie zaraz opierdoli ze zasmiecam forum eh sorry! Jestem na poczatku przygody z Kitem... zastanawiam sie nad kursem w Egipcie LUTY/Marzec a dokaldniej nad szkola redseazone.pl z Poznania. Ktos z Was z Nimi gdzies byl ? znacie ta szkole ? czy na pierwszy raz lepiej wybrac zatoke pucka? boje sie troszke zatoki puckiej... wiadomo POGODA, nie wiem dlaczego wydaje mi sie, ze ladniejsza i ciekawsza bedzie w Egipcie
jaka szkola jest dobra w PL i nie pusci mnie z torbami po IKO 1 2 3 ?
jak to wyglada cenowo ? z tego co wiem to w chlopak za sam nocleg w przyczepie 7 dni wybule tyle co w Egipcie za Hotel ... od kiedy do kiedy jest sezon w Polsce na kitea ?? z gory dzieki za informacje ! Yo
fiedler1 pisze:..teraz sie zastanawiam czy nie lepiej podszkolić sie w PL np, Czerwiec a we Wrzesniu leciec do Egiptu z legitka IKOw temacie ze szkolkami jest ich tyle , ze dostalem oczoplonsu :O
![]()
z tych co podalas moja uwage zwrocila WAKE.pl wydaja sie byc super szkolka KITEA :p
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości