Radziok pisze:Siemanko. Nie znalazłem powitalni wiec sie tu przywitam.
Chce spróbować tego sportu i mam nadzieje ze apetyt bedzie rósł w miarę jedzenia.
Kompletnie nie wiem o co chodzi w tym całym nazewnictwie (jak z każdą nowo poznaną dyscypliną) więc proszę o cierpliwość i jasny przekład.
Waga 85kg. Obiekty po jakich myślałem żeby latać to Zegrze i nasz Bałtyk, więc raczej mieszane są to warunki.
Ze względu na finanse myślę o jednej desce i jednym prześcieradle.
Styl? Pasuje mi freestyle.
Pozdrawiam
BADEYE pisze:witam chciałbym kupic sprzecik, zaczynam dopiero zabawe z kitem i prosiłbym was o pomoc
waga 85-87kg chce przeznaczyc na poczatek ok 3tysiecy zł razem z pianka czyli ok 2,5tys na sprzet, interesuje mnie freestyle i wysokie skoki stad moje pytanie czy za taka cene kupie juz cos w miare sensownego, jaką deske wybrac zaznacze ze bede poswiecał na ten sport wiele czasu wiec deska moze byc bardzie wymagająca zebym jej nie zmieniał zbyt szybko i oczywiscie latawiec na poczatek mysle o jednym, jaka wielkosc -firma co polecacie, mieszkam w okolicy czestochowy by moze ktos z was mieszka niedaleko i mógłby mi pomoc, pływanie na zatoce, jeziorach i innch akwenach za rok chce to zabrac do chorwacji bo tam sie tym zaraziłem
wiem ze sporo tego wszystkiego na 1 raz
sprzet chce kupic do miesiaca czasu zeby na wakacjach juz sie nie motac
z góry wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi
jedi1 pisze:BADEYE pisze:witam chciałbym kupic sprzecik, zaczynam dopiero zabawe z kitem i prosiłbym was o pomoc
waga 85-87kg chce przeznaczyc na poczatek ok 3tysiecy zł razem z pianka czyli ok 2,5tys na sprzet, interesuje mnie freestyle i wysokie skoki stad moje pytanie czy za taka cene kupie juz cos w miare sensownego, jaką deske wybrac zaznacze ze bede poswiecał na ten sport wiele czasu wiec deska moze byc bardzie wymagająca zebym jej nie zmieniał zbyt szybko i oczywiscie latawiec na poczatek mysle o jednym, jaka wielkosc -firma co polecacie, mieszkam w okolicy czestochowy by moze ktos z was mieszka niedaleko i mógłby mi pomoc, pływanie na zatoce, jeziorach i innch akwenach za rok chce to zabrac do chorwacji bo tam sie tym zaraziłem
wiem ze sporo tego wszystkiego na 1 raz
sprzet chce kupic do miesiaca czasu zeby na wakacjach juz sie nie motac
z góry wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi
Decha + latawiec to za 2,5 tysiąca powinieneś coś znaleźć. Jeziora nie są zbyt dobre na początek, więc jeśli nie byłeś na kursie to od tego zacznij.
c2faniak pisze:Witam
wiem że może to pytanie się już gdzieś powtórzyło w każdym razie ja nie mogę tego znaleźć;p . a mianowicie, jestem początkujący i do tej pory pływałem tylko na wypożyczonym sprzęcie. interesuje mnie zakup swojego sprzętu i mam bardzo dobrą okazje kupna używanego latawca. czy mogę prosić o rady na co mam zwrócić uwagę kupując latawiec. czy uważać na jakieś newralgiczne punkty. z góry dziękuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości