cex pisze:Ponawiam pytanie wymnienione wyzej... Prosze kogos o kilka slow odnosnie plywania od 7 lat
...za 2 lata ci odpowiem w tym temacie

cex pisze:Ponawiam pytanie wymnienione wyzej... Prosze kogos o kilka slow odnosnie plywania od 7 lat
Dzieki mistrzu poczekam 5 i wtedy sam powiem jak to jestyanosik pisze:cex pisze:Ponawiam pytanie wymnienione wyzej... Prosze kogos o kilka slow odnosnie plywania od 7 lat
...za 2 lata ci odpowiem w tym temacie
BADEYE pisze:http://allegro.pl/2mnx-wyprzedaz-kite-naish-torch-14-potestowy-i1203727627.html czy bow 12 pod 85kg? chodzi mi o freestyle i skoki
VanGert pisze:Mam pytanko, czy warto inwestować w Nobile 555 '09 ? Ktoś pływał na nich i zna ich wytrzymałość ? Nie chce kupić pierwszego latawca który okaże się totalnym bublem
Proszę o scharakteryzowanie tego sprzętu ^^ Z góry dziękuję.
o kilka slow odnosnie plywania od 7 lat
miziol31 pisze:witam .
jestem po kursie i zastanawiam sie nad kupnem sprzętu . trafiłem na dwie oferty nowych desek na allegro z 2009 roku thorn i haze ( oczywiście naisha). Moje pytanie - która z tych desek będzie lepsza na doskonalenie pływania i na pierwsze skoki? różnica cenowa jest niewielka więc... czekam na wasze opinie.czy jednak lepiej poczekać na jakąś okazje i kupić używaną deskę za tysiąc złotych. Z góry dzięki za pomoc:)_
pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości