Dzieki,
Udało mi sie okazyjnie kupic ta latawke i deske , wiec tym bardziej bede zadowolony
Pozdrawiam
Da się prawo/lewo. Z utrzymaniem wysokości będzie nieco trudniej.
No chyba, że jeszcze fristajlowo twarda jest, a nie tylko wygięta, to da po kolanach.
obibok pisze:Ja mam podobny problem z deska co kolega , mam mozliwosc kupienia Nobile T5 2011140x44(NOWA DECHA) z pełnym okuciem za 900 i tez zaczałem sie zastanawiac czy to dobry wybor, im wiecej czytam tym mniej wiem:) waga 85-90kg,
Napiszcie co myslicie na temat w.w deski i ceny , chyba ze macie inne propozycje co do dechy
Pozdrawiam
Oaza pisze:Mam pytanie, jestem po kursie i zamierzam kupić pierwszą latawke, ważę 60 kg. Moje pytanie jest takie, czy Gaastra Pure 2013 11m2 będzie dobrym wyborem na początek ?
heja banana pisze:Czy deska freestyle będzie dobra na początek czy lepiej sobie odpuścić i szukać czegoś bardziej uniwersalnego? potrzebuję deski do nauki pływania prawo lewo, a później może coś więcej:)
obibok pisze:A jaka waszym zdaniem lepsza z tych 3 "Nobile T5,NBL czy moze North Gonzales" na poczatek
Fordon pisze:Oaza pisze:Mam pytanie, jestem po kursie i zamierzam kupić pierwszą latawke, ważę 60 kg. Moje pytanie jest takie, czy Gaastra Pure 2013 11m2 będzie dobrym wyborem na początek ?
Na 60kg zdecydowanie za duzy rozmiar, na ta wage bardziej 9m. A model - jezeli jest to C-Shape jak kojarze - to nie bedzie to najlepszy wybor na poczatek, podobnie jak kazdy inny C-Shape.
heja banana napisał(a):Czy deska freestyle będzie dobra na początek czy lepiej sobie odpuścić i szukać czegoś bardziej uniwersalnego? potrzebuję deski do nauki pływania prawo lewo, a później może coś więcej:)
Typowo FS decha na poczatek raczej nie, jezeli nie chcesz typowo do nauki czy typowo do FreeRide, tylko chcesz taka na ktorej i da sie nauczyc i komfortowy FreeRide i potencjal na cos wiecej to bierz cos typu Freeride/Freestyle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość