polecam inne pianki nawet do nich się nie zbliżają z tą jakością

pozdrówka

Pinio pisze:NPX i problem z jakością znika![]()
polecam inne pianki nawet do nich się nie zbliżają z tą jakością![]()
targetti pisze:Polbinski pisze:Szukam opini na temat Oneill Epic 5/3. Czy ktoś używał, słyszał? Jakie wrażenia, opinie?
Dzięki za pomoc.
Miałem ta piankę na sobie i muszę powiedzieć że jest bardzo wygodna. Jedynymi minusem jest to, że nie posiada wewnątrz dodatkowej koszulki przed wlewaniem się wody oraz to, że szwy nie są klejone.
Pzdr
X SPORT pisze:targetti pisze:Polbinski pisze:Szukam opini na temat Oneill Epic 5/3. Czy ktoś używał, słyszał? Jakie wrażenia, opinie?
Dzięki za pomoc.
Miałem ta piankę na sobie i muszę powiedzieć że jest bardzo wygodna. Jedynymi minusem jest to, że nie posiada wewnątrz dodatkowej koszulki przed wlewaniem się wody oraz to, że szwy nie są klejone.
Pzdr
W tym modelu szwy sa klejone i dodatkowo szyte
gr8 pisze:Czy ktoras z ponizszych pianek wyroznia sie jakosciowo od pozostalych:
MYSTIC Venom 5/3 SL (2009) 690 zl
CULT NPX SEMIDRY 5/4/3 GBL (2009) 730 zl
NP CULT Semidry 5/4/3 E1 (2008) 660 zl
O'NEILL Epic-2 5/3 679 zl
gr8 pisze:Dzieki fokus123 za odpowiedz.
Wlasnie bralem pod uwage Mystic'a (jeszcze z tego co wyczytalem tutaj to NPX'em sie ludzie zachwycaja).
tunczyk pisze:Mystic crossfire steamer 5/3 idealna do szkolenia i na wiosenno-jesienne pływanie sprawdza się u nas idealnie![]()
wdx pisze:I pewnie argument za mysticiem - mogę nową mieć za 6oo..
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości