Gdzie kurs najbliżej Jeleniej Góry

Forum dla początkujących
kmicicjg

Post01 wrz 2013, 13:04

Witam,
Jestem nowym użytkownikiem forum, więc najpierw wszystkich witam bardzo gorąco :). Chciałem rozpocząć przygodę z Kitem, a konkretnie Kiteboardingiem, ze względu na to, że mieszkam w Jeleniej Górze, gdzie są idealne warunki na Górze Szybowcowej, poszukuje blisko jakiegoś kursu, który przygotował by mnie do samodzielnego uprawiania tego sportu. Przeszukałem już całe forum ale niestety nie znalazłem żadnej informacji na ten temat, jedynie miejscowości nadmorskie są strasznie oblegane, a wyjazd tak daleko niestety, ale nie wchodzi w grę. Po szczęśliwym zakończeniu kursu mam nadzieje, że kupie kite i będę latał na nim w zimie i lecie oraz może pokuszę się o jakiś wyjazd na jezioro/morze na przyszłe wakacje i spróbuje swoich sił z woda i wiatrem. Myślę, że uda mi się nawet namówić parę osób na to z moich okolic, które także chętnie spróbują tej dyscypliny. Bardzo proszę znawców tematu o opinie na ten temat oraz jakieś sugestie gdzie co i jak. Z góry bardzo dziękuje.

Bosm@n

Post01 wrz 2013, 19:12

Dobre pytanie, ja jestem z Wroclawia, na Hel tez mam troche za daleko. Mozna sie nauczyc latac na kajcie gdzie w okolicy Wroclawia - nawet teraz jesienia?

Wróć do „Pierwsze Kroki”