Zastanawiam się nad zakupem pompki. Pierwszy raz swój latawiec napompowałem pompką od materaca

Switala18 pisze:Witam wszystkich
Zastanawiam się nad zakupem pompki. Pierwszy raz swój latawiec napompowałem pompką od materaca. Na stronie Decathlon są pompki za 40 70 zl. konstrukcyjnie przypominające te stosowane do kiteserfingu. Tylko pozostaje jeden próbkę te kosztują od 100 zl. Więc czym się różnią?
gareon pisze:Znam sie na tyle, ze fajnie miec cos na palcu tzn jakas gume) (raz zlamalem malego bez butow), wiele razy udezylem nim w cosa tamte co pokazales maja sam material. Z 2 strony latwiej takie cos wsunac w strapy w desce
Dla mnie zasada jest prosta, najlepiej bez butów a jak juz chcesz to chociaz aby mialy jakies plusy poza cieplota
Dodatkowo przydalby sie jakis rzep trzymajacy stope w nich. Co do grubosci to 3 mm... to takie na lato raczej, wiec po co takie wysokie, nie lepiej do kostki? Takie jak pokazales (wysokie) lepiej 5 mm na zimniejsze dni. Letnie fajnie jak maja dziurki z boku (woda sie wylewa) zimowe bez dziurek, cieplej jest wtedy
boldek pisze:gareon pisze:Znam sie na tyle, ze fajnie miec cos na palcu tzn jakas gume) (raz zlamalem malego bez butow), wiele razy udezylem nim w cosa tamte co pokazales maja sam material. Z 2 strony latwiej takie cos wsunac w strapy w desce
Dla mnie zasada jest prosta, najlepiej bez butów a jak juz chcesz to chociaz aby mialy jakies plusy poza cieplota
Dodatkowo przydalby sie jakis rzep trzymajacy stope w nich. Co do grubosci to 3 mm... to takie na lato raczej, wiec po co takie wysokie, nie lepiej do kostki? Takie jak pokazales (wysokie) lepiej 5 mm na zimniejsze dni. Letnie fajnie jak maja dziurki z boku (woda sie wylewa) zimowe bez dziurek, cieplej jest wtedy
Chyba Ci się już troszkę udzieliła Sylwestrowa atmosfera i wątki lekko pomieszały![]()
Koledzy tu piszą o pompkach, nie butach.
gareon pisze:O pompkach i o butach piszą...
boldek pisze:gareon pisze:O pompkach i o butach piszą...
No mi się wydawało i posty powyżej by wskazywały na to, że Ty jako pierwszy zacząłeś pisać o butach w tym wątku
Switala18 pisze:Z tą pompką to dziękuje za odpowiedz. Tak mi się właśnie wydawało że każda pompka może być po za rowerową![]()
Jeszcze tylko się dopytam odnośnie butów też z decathlonu.
Jakie mogą być buty.
Czy coś takiego może być
https://www.decathlon.pl/buty-nurkowe-b ... 01270.html
czy te się nie nadają
na co zwrócić uwagę przy tym asortymencie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości