Władysławowo CAŁY DOM DLA CIEBIE

Oferty wycieczek, podróże, last minute, bilety lotnicze, etc.
robertdr
Deska: biały Yamay
Latawiec: trzy gabrysie
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post10 cze 2010, 22:30

Żona/mąż suszy Ci głowę, że nie chce mieszkać w przyczepie - wynajmij luksusowy dom za cenę kwatery, kiedy ty bedziesz latać na zatoce twoja rodzina komfortowo spedzi wakacje. :clap:

Jesteście zgraną paczką i chcecie mieszkać razem - po co Wam ciasne pokoiki - to oferta dla Was.

To nie jest oferta domku kampingowego wilkości toytoya - to 112m dom wyposażony we wszystko co potrzebne (od widelca po pralkę) :thumbsup:
zobacz sam

http://www.domnaklinku.eu/

ZAPRASZAMY :D

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post11 cze 2010, 20:18

Tylko dlaczego koszt wynajęcia domku we Władku kosztuje 2x więcej niż wynajęcie takiego domku np w Hiszpanii :?:

robertdr
Kontaktowanie:

Post22 cze 2010, 23:48

ten koszt jak podzielisz na sztuki to ta sama cena co za 'pakamerkę" 2X3 m w której masz łóżko i szafę i trudno przejść obok siebie. Tutaj masz duży całoroczny dom, ogród z grillem i altaną, w pelni bezpieczny dla dzieci, kilka rowerów i mase innych udogodnień. Onzo przyjedź, obejrzyj i komentuj. Ja na narty też jeżdżę za 160E ze skipassem za tydzien i nie piszę, że w zakopcu mam to samo za 4x wiecej z chamską obsługą, kolejkami do wyciągów itp.

ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA - to nic nie kosztuje, a może zmienisz zdanie.

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post23 cze 2010, 12:23

NA pewno jak będę jechał w 8 osób to chętnie obejrzę. Jak na razie z reguły wybieram się w 2-4osoby a wtedy koszt rozkłada się trochę inaczej

To nie tak, żeby się do Ciebie przyczepić bo to nie o to chodzi. Cieszę się, że tutaj nadal komuś się chce prowadzić biznes i zarabiać pieniądze w dość trudnych warunkach. Mam nadzieję, że Twój entuzjazm i podejście do klienta pozostanie niezmienione przez lata wielu doświadczeń - nie zawsze pozytywnych.

Zastanawia mnie czemu w PL jest tak drogo :?: Co z tego, że porównasz to do kwatery w PL skoro to nadal jest drogo w porównaniu z dużo bogatszą Europą (i wybacz, ale za 50zł za dobę za osobę to można już niezłe miejsce znaleźć). Idąc tym tropem proponuję porównać do cen na polu namiotowym na płw. - wcale nie wyjdzie dużo drożej a standard 1000x lepszy.
Rozumiem, że możesz oferować niezły standard - to widać. I rozumiem, że skoro rynek daje takie ceny, a nie inne to dlaczego Ty miałbyś zaproponować coś innego. Tyle, że w ten sposób Polska robi się tak droga, że nie warto w ogóle nigdzie wyjeżdżać. Lepiej zgromadzić więcej kasy i wyjechać gdzieś dalej.
Podałeś przykład Zakopanego, które dla mnie jest wyjątkowym przykładem polskiej specyfiki turystycznej. Ludzie wyjeżdżają tam, gdzie jedzie się kilka(naście) godzin bo nie ma jak dojechać, nie ma dróg, są gigantyczne korki, potem ładują się do mega drogiego pensjonatu, w którym standard jest przeciętny, ale w sumie spędzają tam tylko kilka godzin w nocy na sen. Do tego chodzą po ulicach pełnych ludzi czatując na wolne miejsce w knajpie. Albo stoją w kolejce na Gubałówkę czy Giewont. Koszt na całą rodzinę wychodzi taki, że trzeba cały rok zbierać żeby starczyło. Sam sie boję co będzie jak będę miał dzieci i będę musiał im pokazać kawałek Polski... Może wyślę Teściów :?: ;)

robertdr
Kontaktowanie:

Post23 cze 2010, 18:20

Cieszy mnie, że nie napadasz na mnie za cenę, ktora może wydawać się wysoka przy 2-4 osobach. Patrzymy z różnej perspektywy - ja mam rodzinę i tego rodzaju koszty dzielę na 4, zazwyczaj wyjeżdżamy większą ekipą i wtedy rzeczywiście dla nas jest tanio. Tak skalkulowałem swoją ofertę. co do cen w PL - podatki, zusy, śmusy, remonty (majster+materiał) i nie wygląda to już tak różowo. Pamiętaj, że tutaj sezon to dwa miesiące!
iIna sprawa, że czasami cena jest kosmiczna, a jakość bardzo mierna. Przez wiele lat stawiałem przyczepę na Maszo, aby być jak najbliżej. Po zmianie dzierżawcy cena wzrosła ponad dwa razy, a jakość była tytlko przez chwilę - w tym roku stoi daleko stąd, bo przepłacać nie lubię.

pozdrawiam
R

robertdr
Kontaktowanie:

Post23 sie 2010, 13:17

ZAPRASZAM :D

Wróć do „Oferty Biur Podróży”