Szukam uzywanej 9m - najlepiej komplet z linkami i barem

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
diders

Post09 lut 2009, 11:49

Jak w temacie - poszukuję uzywanej 9m w miarę dobrym stanie najlepiej cały komplet z linkami i barem

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post09 lut 2009, 12:57

WAroo 9m2 2007 RASTA (czerwono-ielono-żółto-czarny)
pełen komplet z barem 1000 pln :idea:

pzdr

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post09 lut 2009, 13:35

Używane Converty 2008
Super Stan za 2200zł
Bardzo dobry za 2000zł
Drobne naprawy 1800zł

Oczywiście wszystkie kompletne z barem, pompką, plecakiem.

anton

Post09 lut 2009, 13:58

Naish Boxer 09 2007 z barem
Bez napraw, swietny stan, jedna linka do wymiany, kolor zielono-zolto-czarny
cena 1600

Awatar użytkownika
Tolek, Koszalin
Dostał piwko: 14 razy

Post09 lut 2009, 19:34

Cabrinha Xbow 3 - 9m.
Stan idealny, nie szkółkowy -prywatny.
Komplet z barem, pompką, leashem i zestawem naprawczym - 2150 zł.
Pozdrawiam. Tolek. Koszalin tel. 509 817 599

evolutionVIII
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Kontaktowanie:

Post13 lut 2009, 20:46

Tolek, Koszalin pisze:Cabrinha Xbow 3 - 9m.
Stan idealny, nie szkółkowy -prywatny.
Komplet z barem, pompką, leashem i zestawem naprawczym - 2150 zł.
Pozdrawiam. Tolek. Koszalin tel. 509 817 599

A ty co?

Awatar użytkownika
Red
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post13 lut 2009, 21:02

No jak to co ?
Prawo rynku - tanio kupić drożej sprzedać :D

Tak się zastanawiałem czy ten Xbow nie od ciebie :D
Poprostu za tanio sprzedajesz :D

evolutionVIII
Kontaktowanie:

Post13 lut 2009, 21:50

Red pisze:No jak to co ?

A się kłócił o 50 zł, że taki pilnie potrzebny i kasiory brak.........

Awatar użytkownika
odi100
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post13 lut 2009, 22:15

nie jestes pierwszy, i nie ostatni :roll:

barzyk123
Kontaktowanie:

Post13 lut 2009, 23:52

evolutionVIII pisze:
Red pisze:No jak to co ?

A się kłócił o 50 zł, że taki pilnie potrzebny i kasiory brak.........

Ty mu sprzedałeś, a ja kupiłem kiedyś od niego Rebela 2007, kite spoko, ale bar stan tragiczny.. A jezeli chodzi o kulture osobistą to kaplica, byłem gotowy jechać do koszalina tego dnia z pewnymi panami po moje pieniądze :)

Poprostu handlarze

Awatar użytkownika
Tolek, Koszalin

Post14 lut 2009, 11:36

Odp. dl Barzyka:
Z tym Rebelem to Ci sie Barzyk popieprzyło. Po pieniądze miałeś jechać ale dlatego, że nie debrałem Twojego Rebela bo ...przysłałeś go w wyzszej cenie niż się umówiliśmy. Cieszę sie, że go nie odebrałem bo jak sam piszesz bar był gówniany a o tym nic nie mówiłeś...
Nie pozdrawiam bo twoje hamstwo przez telefon było jak dotąd najniższego lotu...mam nadzieję, że przynajmniej skaczesz wyżej.

Odp. dla Evolution:
Kupiłem u Pana deskę i latawiec 9m. Uważam, że miałem prawo negocjować cenę - Jak Pan pamięta, to Pan oddzwonił, że zgadza sie na moją propozycję a nie na propozycje innych, chętnych osób.
Sprzęt kupowałem bez fotek na podstawie Pana opisu, ktoś mógłby powiedzieć - w ciemno. Pieniądze (jak Pan pamięta) niemałą kwotę -ryzykujac, wysłałem z góry na Pana konto, jedynie na podstawie rozmowy telefonicznej. Z jakości sprzętu jestem zadowolony. Deskę zostawiam, natomiast widząc jakie są ceny sprzedaży podobnych latawców postanowiłem jednak 9m odsprzedać (do sezonu mam jeszcze trochę czasu).
Uważam, że mam prawo tak zrobić ...ale to oczywiście tylko moje zdanie.
Pozdrawiam. Tolek. KOSZALIN

Aha...Gdybym się z Panem kłócił tak jak Pan napisał, to nic ze sprzedaży by nie wyszło, wiec proszę takich rzeczy nie wypisywać na publicznym forum.

barzyk123
Kontaktowanie:

Post14 lut 2009, 12:07

Tolek, Koszalin pisze:Odp. dl Barzyka:
Z tym Rebelem to Ci sie Barzyk popieprzyło. Po pieniądze miałeś jechać ale dlatego, że nie debrałem Twojego Rebela bo ...przysłałeś go w wyzszej cenie niż się umówiliśmy. Cieszę sie, że go nie odebrałem bo jak sam piszesz bar był gówniany a o tym nic nie mówiłeś...
Nie pozdrawiam bo twoje hamstwo przez telefon było jak dotąd najniższego lotu...mam nadzieję, że przynajmniej skaczesz wyżej.

Aha...Gdybym się z Panem kłócił tak jak Pan napisał, to nic ze sprzedaży by nie wyszło, wiec proszę takich rzeczy nie wypisywać na publicznym forum.

Moje hamstwo?? Rozmawiałeś, ze mną i po 1 telefonie nie wiedziałem z kim rozmawiam, potem nawet mój tato rozmawiał z Tobą i także stwierdził, że jest coś nie tak z Panem. Więc bez takich.

I tak na marginesie ja Ci nic nie przesyłałem ,tylko po kilku twoich groźbach miałeś być w gdańsku tego dnia czekać na mnie, po czym stwierdziłeś, że bar wymienisz...

A forum jest po to by wyrażać swoje opinie i ostrzec innych przed różnymi nie ścisłościami.
Urywam się z tego tematu.

evolutionVIII
Kontaktowanie:

Post14 lut 2009, 12:26

Tolek, Koszalin pisze:Odp. dl Barzyka:

Odp. dla Evolution:
Kupiłem u Pana deskę i latawiec 9m. Uważam, że miałem prawo negocjować cenę - Jak Pan pamięta, to Pan oddzwonił, że zgadza sie na moją propozycję a nie na propozycje innych, chętnych osób.
Sprzęt kupowałem bez fotek na podstawie Pana opisu, ktoś mógłby powiedzieć - w ciemno. Pieniądze (jak Pan pamięta) niemałą kwotę -ryzykujac, wysłałem z góry na Pana konto, jedynie na podstawie rozmowy telefonicznej. Z jakości sprzętu jestem zadowolony. Deskę zostawiam, natomiast widząc jakie są ceny sprzedaży podobnych latawców postanowiłem jednak 9m odsprzedać (do sezonu mam jeszcze trochę czasu).
Uważam, że mam prawo tak zrobić ...ale to oczywiście tylko moje zdanie.
Pozdrawiam. Tolek. KOSZALIN

Po co tak się napinać?
Wyluzuj.......
Mnie naprawdę nie interesuje, co z tym kitem zrobisz.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Tolek, Koszalin

Post14 lut 2009, 15:07

Panie "Barzyk" pomylił mnie Pan z kimś innym. W sytuacji, którą ja opisałem nie uczestniczył żaden ojciec.
Na drugi raz proszę się dobrze dwa razy zastanowić zanim się napisze coś obraźliwego na publicznym forum. Jak łatwo sie domyślać: w Koszalinie nie tylko ja pływam na kite i nie tylko ja kupuję/sprzędaję sprzęt
Sposób w jaki się Pan wycofuje z postawionych mi zarzutów nie zatwiawia sprawy. Mam nadzieję, że stać Pana na wyższy poziom...i ma Pan odwagę przyznać się do spowodowania całego zamieszania, które postawiło moją osobę w bardzo niekorzystnym świetle na KF.

Tolek. KOSZALIN

b

Post15 lut 2009, 00:52

Tolek, Koszalin pisze:Panie "Barzyk" pomylił mnie Pan z kimś innym. W sytuacji, którą ja opisałem nie uczestniczył żaden ojciec.
Na drugi raz proszę się dobrze dwa razy zastanowić zanim się napisze coś obraźliwego na publicznym forum. Jak łatwo sie domyślać: w Koszalinie nie tylko ja pływam na kite i nie tylko ja kupuję/sprzędaję sprzęt
Sposób w jaki się Pan wycofuje z postawionych mi zarzutów nie zatwiawia sprawy. Mam nadzieję, że stać Pana na wyższy poziom...i ma Pan odwagę przyznać się do spowodowania całego zamieszania, które postawiło moją osobę w bardzo niekorzystnym świetle na KF.

Tolek. KOSZALIN

Od Ciebie kupowałem go na bank. I było zamieszanie z tym barem, ale tak jak pisałem wcześniej wyjaśniliśmy to z barem, i bar został wymieniony.
A jeżeli chodzi o kita to jak pisałem był stan jak opisywany czyli idealny.

Wróć do „Latawce / Kite'y”