Tolek, Koszalin pisze:Cabrinha Xbow 3 - 9m.
Stan idealny, nie szkółkowy -prywatny.
Komplet z barem, pompką, leashem i zestawem naprawczym - 2150 zł.
Pozdrawiam. Tolek. Koszalin tel. 509 817 599
Red pisze:No jak to co ?
Prawo rynku - tanio kupić drożej sprzedać![]()
Tak się zastanawiałem czy ten Xbow nie od ciebie![]()
Poprostu za tanio sprzedajesz
evolutionVIII pisze:Red pisze:No jak to co ?
Prawo rynku - tanio kupić drożej sprzedać![]()
Tak się zastanawiałem czy ten Xbow nie od ciebie![]()
Poprostu za tanio sprzedajesz
A się kłócił o 50 zł, że taki pilnie potrzebny i kasiory brak.........
Tolek, Koszalin pisze:Odp. dl Barzyka:
Z tym Rebelem to Ci sie Barzyk popieprzyło. Po pieniądze miałeś jechać ale dlatego, że nie debrałem Twojego Rebela bo ...przysłałeś go w wyzszej cenie niż się umówiliśmy. Cieszę sie, że go nie odebrałem bo jak sam piszesz bar był gówniany a o tym nic nie mówiłeś...
Nie pozdrawiam bo twoje hamstwo przez telefon było jak dotąd najniższego lotu...mam nadzieję, że przynajmniej skaczesz wyżej.
Aha...Gdybym się z Panem kłócił tak jak Pan napisał, to nic ze sprzedaży by nie wyszło, wiec proszę takich rzeczy nie wypisywać na publicznym forum.
Tolek, Koszalin pisze:Odp. dl Barzyka:
Z tym Rebelem to Ci sie Barzyk popieprzyło. Po pieniądze miałeś jechać ale dlatego, że nie debrałem Twojego Rebela bo ...przysłałeś go w wyzszej cenie niż się umówiliśmy. Cieszę sie, że go nie odebrałem bo jak sam piszesz bar był gówniany a o tym nic nie mówiłeś...
Nie pozdrawiam bo twoje hamstwo przez telefon było jak dotąd najniższego lotu...mam nadzieję, że przynajmniej skaczesz wyżej.
Odp. dla Evolution:
Kupiłem u Pana deskę i latawiec 9m. Uważam, że miałem prawo negocjować cenę - Jak Pan pamięta, to Pan oddzwonił, że zgadza sie na moją propozycję a nie na propozycje innych, chętnych osób.
Sprzęt kupowałem bez fotek na podstawie Pana opisu, ktoś mógłby powiedzieć - w ciemno. Pieniądze (jak Pan pamięta) niemałą kwotę -ryzykujac, wysłałem z góry na Pana konto, jedynie na podstawie rozmowy telefonicznej. Z jakości sprzętu jestem zadowolony. Deskę zostawiam, natomiast widząc jakie są ceny sprzedaży podobnych latawców postanowiłem jednak 9m odsprzedać (do sezonu mam jeszcze trochę czasu).
Uważam, że mam prawo tak zrobić ...ale to oczywiście tylko moje zdanie.
Pozdrawiam. Tolek. KOSZALIN
Aha...Gdybym się z Panem kłócił tak jak Pan napisał, to nic ze sprzedaży by nie wyszło, wiec proszę takich rzeczy nie wypisywać na publicznym forum.
Tolek, Koszalin pisze:Panie "Barzyk" pomylił mnie Pan z kimś innym. W sytuacji, którą ja opisałem nie uczestniczył żaden ojciec.
Na drugi raz proszę się dobrze dwa razy zastanowić zanim się napisze coś obraźliwego na publicznym forum. Jak łatwo sie domyślać: w Koszalinie nie tylko ja pływam na kite i nie tylko ja kupuję/sprzędaję sprzęt
Sposób w jaki się Pan wycofuje z postawionych mi zarzutów nie zatwiawia sprawy. Mam nadzieję, że stać Pana na wyższy poziom...i ma Pan odwagę przyznać się do spowodowania całego zamieszania, które postawiło moją osobę w bardzo niekorzystnym świetle na KF.
Tolek. KOSZALIN
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości