Sprzedam Cabrinha Nitro 12m 2004 Recon

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
Awatar użytkownika
IgorS
Deska: North/Nobile/Cab
Latawiec: Cabrinha, AirRush
Dostał piwko: 1 raz

Post26 wrz 2004, 18:57

Hej,

W sumie nie zamierzałem sprzedawać tego latawca w tym roku, ale po ostatnim poście od zakrzaka, też jakoś powoli będę przechodził na modele 2005.
Stan idealny, kolor oczywiście żółty, kupiony na weekend majowy 2004, więc jeszcze na gwarancji.
Latem prawie nie pływany, bo był za słaby wiatr, oprócz początku lipca, gdzie i tak nie miałem urlopu.
Od września leży w worku w ciepłym schowku, gdyż jestem na wyjeździe, ale niestety nie kitowym.
Zdjęcia będę mógł przesłać jak wrócę do kraju, czyli, gdzieś drugi tydzień października.

Jest to latawiec dla zaawansowanych z dużym kopem do góry.
Zwiększyłem zakres pracy de-powera oraz wstawiłem mniejszy chicken-loop, przez co te jego jedyne wady wyeliminowałem. Oczywiście można wrócić do oryginalnych ustawień, i dołaczam oryginalny chickena.
Bardzo stabilny, bardzo szybki, naprawdę zapewnia wysokie loty.
Wykonanie na najwyższym poziomie, dużo zabezpieczeń od przetarć, po prostu bije na głowę sporo latawców innych producentów (nie napisałem wszystkich, bo wszystkich nie znam).

Cena za komplet 3600zł (nowa sztuka u konia kosztuje ponad 5300zl), a mój dokładnie wygląda jak nówka.
W skład kompletu wchodzi: latawiec, linki, bar, pompka, naklejki, łatki, płyta CD, worek i gratuacje z powodu wybrania dobrego produktu.

Awatar użytkownika
IgorS
Deska: North/Nobile/Cab
Latawiec: Cabrinha, AirRush
Dostał piwko: 1 raz

Post08 paź 2004, 19:39

Oczywiście jak to bywa i tutaj pojawia się jesienna promocja.
Cena 3400zł za komplet.
Kolejna promocja dopiero na wiosnę.
Obecna cena to to około 64% nowego egzemplarza.

Dodam, że zakres wiatrowy tego latawca dla osoby o wadze 70kg to 14-22 węzły.

Wróć do „Latawce / Kite'y”