Sprzedam North Rebel 12m rocznik 2006/2007, czarny z mocno rozowymi krawedziami.w bardzo dobrym stanie, na wodzie kilka razy.caly i zdrowy.
2700 z barem.
pzdr, Ula
502 375 470
prodegior pisze:za 700 biore
Anonymous pisze:góralko nie wpierdalaj sie z tymi twoimi pogmatwanymi wpisami.
Góral pisze:Anonymous pisze:góralko nie wpierdalaj sie z tymi twoimi pogmatwanymi wpisami.
Szkoda Ula, że nie umiesz wyrażać swojej opinii oficjalnie a nie jako gość piszesz- trochę to żałosne.
No i czy to było pogmatwane?![]()
Proszę, pierwszy z brzegu z allegro, bez większego szukania:
http://allegro.pl/item665848202_latawie ... _stan.html
Cena samego latawca 1550zł. Stan bardzo dobry. Rocznik 2008 czyli nowszy niż twój.
Różnica z Twoją ceną to 1150zł - myślę że bar za te pieniądze spokojnie znajdziesz i jeszcze duuuużo ci zostanie.
Anonymous pisze:Zaczekamy aż ty będziesz coś sprzedawał góral. Zobaczymy jakie dasz ceny i pokomentujemy sobie. Tak lubisz się wtrącać. Wszystko ma swoje granice. Nie pasuje cena to won.Góral pisze:Anonymous pisze:góralko nie wpierdalaj sie z tymi twoimi pogmatwanymi wpisami.
Szkoda Ula, że nie umiesz wyrażać swojej opinii oficjalnie a nie jako gość piszesz- trochę to żałosne.
Cena samego latawca 1550zł. Stan bardzo dobry. Rocznik 2008 czyli nowszy niż twój.
Różnica z Twoją ceną to 1150zł - myślę że bar za te pieniądze spokojnie znajdziesz i jeszcze duuuużo ci zostanie.
Anonymous pisze:Anonymous pisze:Zaczekamy aż ty będziesz coś sprzedawał góral. Zobaczymy jakie dasz ceny i pokomentujemy sobie. Tak lubisz się wtrącać. Wszystko ma swoje granice. Nie pasuje cena to won.Góral pisze:Anonymous pisze:góralko nie wpierdalaj sie z tymi twoimi pogmatwanymi wpisami.
Ja się zgadzam z Goralem. Po to jest forum, by wyrazac swoje opinie, pomagac nowym, szukającym, błądzącym itd. Jak chcesz suzkac frajera to na allegro.
Anonymous pisze:Anonymous pisze:Zaczekamy aż ty będziesz coś sprzedawał góral. Zobaczymy jakie dasz ceny i pokomentujemy sobie. Tak lubisz się wtrącać. Wszystko ma swoje granice. Nie pasuje cena to won.Góral pisze:Anonymous pisze:góralko nie wpierdalaj sie z tymi twoimi pogmatwanymi wpisami.
Ja się zgadzam z Goralem. Po to jest forum, by wyrazac swoje opinie, pomagac nowym, szukającym, błądzącym itd. Jak chcesz suzkac frajera to na allegro.
Anonymous pisze:A prawda jest taka że Góral na wodzie nic nie reprezentuje
Najwyraźniej wychodzi z założenia że o jego doświadczeniu i umiejętnościach w kitesurfingu świadczy ilość postów na forum.
Góral pisze:Anonymous pisze:A prawda jest taka że Góral na wodzie nic nie reprezentuje
Najwyraźniej wychodzi z założenia że o jego doświadczeniu i umiejętnościach w kitesurfingu świadczy ilość postów na forum.
A co pływamy na tym samym akwenie? Wiesz jak pływam?
Zresztą szkoda mi czasu z kimś w ogóle rozmawiać jak nawet nie potrafi podpisać się swoim imieniem, a nie jako gość tylko!!!
I to jest właśnie żałosne.
Anonymous pisze:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości