Mam do sprzedania dwa latawce North Rebel w rozmiarach 12m i 8m, oba z barami North (opis każdego z nich poniżej). Najchętniej sprzedam wszystko jako zestaw (2 latawce, 2 bary) - wtedy gratis dodaję pompkę Northa i Trapez North Airstyler rozmiar L. Mogę również sprzedać oddzielnie.
Myślę, że jest to super zestaw dla ridera o wadze od ok 70-80kg.
North Rebel jest latawcem typu bow, 5 linkowym, z bardzo dużym zakresem wiatrowym i sporym depowerem. Jest lekki na barze, dobrze zachowuje się w szkwałach, jest przewidywalny i wybaczający błędy. Ale nie będę się tu rozpisywał - więcej informacji i opinii można znaleźć w sieci.
Nort Rebel 12m:

Jest to model z 2009 roku, zakupiony w 2010 jako nowy latawiec w sklepie (komplet - latawiec, bar, leash, plecak, zestaw naprawczy). Używany był przeze mnie przez 2 ostatnie sezony. Stan latawca jest super - nigdy nie był naprawiany, wszystkie tuby szczelne, materiał szeleszczący, bar w super stanie - linki nieprzetarte, owijka bez ubytków.
W komplecie jest latawiec 12m 2009, bar North 2009, leash North, plecak, zestaw naprawczy.
Latawiec był używany wyłącznie przeze mnie, w celach prywatnych, po każdym pływaniu myty. Jest bardzo zadbany i na pewno posłuży jeszcze wiele sezonów.
Nort Rebel 8m:

Jest to model tegoroczny 2011, zakupiony jako nowy latawiec w sklepie (komplet - latawiec, bar, leash, plecak, zestaw naprawczy), wiec używany tylko w tym sezonie. Jego stan jest idealny - użyłem go zaledwie 6 razy (w tym 2 tylko wystartowałem). Oczywiście nigdy nie był naprawiany, wszystkie tuby szczelne, bar niemal jak nowy.
W komplecie jest latawiec 8m 2011, bar north 2011, least North, plecak, zestaw naprawczy.
Zainteresowanych proszę o kontakt (mail na pw lub telefon 888 173 144) - mogę podesłać więcej fotek.