kamac pisze:To już lekka przesada.
przeczytaj dokładnie to co napisałem, zwłaszcza drugi przypadek, o to o to chodzi, a nie o ogólny (wyrwany zresztą z kontekstu) sposób zachowania.
kamac pisze:To już lekka przesada.
mozna pozwolic sobie na odrobine szalenstwa
onzo pisze:A mnie trochę brakuje, żeby ktoś po prostu zadbał o spot. Nie mówię o śródlądziu, gdzie z reguły pływa się w miejscach "dzikich". Ale w miejscach gdzie naprawdę pływa sporo ludzi brakuje mi osób, które byłyby w pewnym sensie odpowiedzialne za "odrobinę" bezpieczeństwa.
qbaepp11 pisze: miejscowi zaznaczyli sobie w ten sposób miejsce do połowów.
tomko pisze:Rozbite szkło można liczyć w kilogramach. Wracam dzisiaj z pówyspu i szlag mnie trafia, mam ochotę złapać jednego z drugim i nauczyć szacunku dla innych ludzi. 10 lat siedzę w tym miejscu i takiego syfu jeszcze nie było. Dziecka już do zatoki bez butów nie wpuścisz. Może czas najwyższy skończyć z biernością i obok fascynacji sprzętem, ciuchami i spotem, zacząć dbać o własne tyłki i uczyć chamów kutury, dla naszego zdrowia i bezpieczeństwa. Szczerze pozdrawiam wszystkich normalnych.
Ziomek. pisze:zwerywfikuję tę informację o szkle![]()
bo nie chce mi się wierzyć![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości