naprawa tub

Pytania odnośnie naprawy, budowy, i modyfikacji sprzętu.
greg12312

Post27 lis 2011, 17:50

witam jestem w fazie kompletowania sprzętu <mam straszną zajawkę na ten sport :pray: > mam juz latawiec moze nic superowego wręcz lipa <naish 12 m v4> i jest ma nieszczelną tubę głowną i chyba 2-3 poprzeczne i gdzie w okolicach rynu-gizycko mozna to naprawic w miare tanio? nie mam duzo kasy , a chcialbym moze jak sie uda pod koniec zimy jeszcze polatac na sniegu , i moze ma ktos jakis bar na zbyciu to odkupię go za jakąś niwielką sumę? z góry dzieki za odp. :)

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post28 lis 2011, 10:47

To teraz albo bedizesz sie bawił w szukanie i szczęsliwie znajdziesz 1, 5, a może 10 dziurek.
Jest to generealnie robota pt. "Szukanie igły w stogu siana".
Moze znajdziesz 5 i bedize dalej schodzi i mimo to nie znajdziesz nic wiecej.

Apropos poprzeczek, to moga byc niesczelne na łączeniu (Naish Octopus) albo tez dziurki albo poodklejane zawory.

Generlanie temat nie jes prosty.

W sezonie na Helu, to można by się spróbowwac podjac znudów, jak słaba prognoza.

Szacowany koszt min 150zł - .... 300 (nowa tuba główna)...a moze do tego wymiana zaworów w poprzeczkach to i do 500zł

Takze czasme lepiej kupic latawiec za tem magiczny 1000zł po nawet kilku szyciach z dobrymi tubami, niz za 500zł nie wiadomo co.
No chyba, ze sie go dostalo w prezencie, to nie mozna narzekać.

Bar może znajdzesz jakąś używkę za 400-500zl...

Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”