Budowa deski

Pytania odnośnie naprawy, budowy, i modyfikacji sprzętu.
Tomholland
Deska: Xxx
Latawiec: xxx

Post02 cze 2013, 22:25

cdn za tydzień :thumb:

Tomholland
Deska: Xxx
Latawiec: xxx

Post10 lip 2013, 22:52

Witam wkoncu jestem mam takie pytanko w desce uzywa sie zwyklego abs czy abs pmma uv, aba asa ktos wie?
I jeszcze jedno deski orginalnie okleja sie specjalnymi naklejkami? I czy one sa na klej czy na mokro klejone z gory dzieki?

siekier
Deska: Bart's Customs+FlexifoilHadlow
Latawiec: Nort Vegas
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 19 razy

Post18 sie 2013, 18:03

o kurde, wlazłem dzisiaj z ciekawości na allegro żeby sobie pobuszować i padłem :D http://allegro.pl/deska-kitesurfingowa- ... 53435.html

strapy "nobil", technologia nobiles :lol:

siekier
Deska: Bart's Customs+FlexifoilHadlow
Latawiec: Nort Vegas
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 19 razy

Post18 sie 2013, 18:08

Tomholland pisze:Witam wkoncu jestem mam takie pytanko w desce uzywa sie zwyklego abs czy abs pmma uv, aba asa ktos wie?
I jeszcze jedno deski orginalnie okleja sie specjalnymi naklejkami? I czy one sa na klej czy na mokro klejone z gory dzieki?

ja się nie bawiłem w absy tylko na krawędzie ze szpachli domowej roboty (żywica epoksydowa z mikrobalonami), trzyma jak diabli, nawet nie ma najmniejszych ukruszeń (a decha ekspoatowana uintensywnie od 2 lat, na wyjazdy na plażę z morza, deska do krojenia itd), a abs to zaraz się uszarpuje i jest kupa. grafę jak chcesz mieć jakąś kolorową najlepiej na foli wydrukować i pod ostatnią warstwą laminatu umieścić, tylko zrób próbę na mniejszym kawałku bo nie wszystkie się łączą. albo papier ryżowy lub tkanina bawełniana (tyle że ta ostatnia to dużo do wagi dodaje).

Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”