dzinekk pisze:jestem ciekaw ile ludzi w polsce bawi sie z wciagarkami na plazy ? macie moze jakies pojecie czy to raczej parenascie i to wszystko ?
jonasz pisze:Jakiej grubosci linke dynema najlepiej zastosowac do wyciagarki wake?? 3 mm bedzie ok?? Dacie linka do jakiegos sklepu??Chcemy zakupic jakies 180 metrow tej liny
jonasz pisze:No wlasnie, my zakupilismy 170 metrow liny... [ciach] ktora mi poleciles jako tanszy zamiennik dynemy. I wszystko dziala, jedyne co to jest ona ewidentnie za ciezka i szukamy liny okolo 3 mm a nie 7mm. Gdy rozwiniemy cale 170 metrow, przykleja sie do wody i stawia dosyc duzy opor w poczatkowej fazie dla silnika no i sprzegla... [ciach]
cex pisze:Dzisiaj testowalismy moja wyciagarke pierwszy raz. Krotki filmik jak smigamy nad morzem.
Jest jescze troche do poprawki ale dziala to jest najwazniejsze !![]()
Zamiast sprzegla odsrodkowego zastosuje Tav2 za jakis czas i wszystko bedzie smigalo jak w szwjcarskim zegarku, czekam na line 360m i na tarcze do nowej rolki.
http://www.vimeo.com/25600867
Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości