BraCuru pisze:Jutro odbieram deskę twintip
To będzie chyba pierwszy twintip z foilem. Trzymam kciuki. Utwardziłeś go co nieco?
Na sesję do Rewy w weekend się nie wybierasz?
BraCuru pisze:Jutro odbieram deskę twintip
LatającyDziadekTadek pisze:BraCuru pisze:Jutro odbieram deskę twintip
To będzie chyba pierwszy twintip z foilem.
Kristoff pisze:Tutaj...
https://vimeo.com/64105294
...na kilku dosłownie ujęciach wyścigów wygląda jakby foile leciały bokiem wyprzedzając wszystkie deski race...
janciowodnik pisze:Chyba nie pierwszy bo ja swojego skończyłem wczoraj, dziś dosycha, jutro pierwsze pływanie. Mam plan na dwie godziny prób pływania.
LatającyDziadekTadek pisze: Utwardziłeś go co nieco?
Na sesję do Rewy w weekend się nie wybierasz?
BraCuru pisze:Wiktor twierdzi, że łejwówka i suczka są porządnej jakości i nic poza dziurami nie trzeba robić.
march_in pisze:czy ten psudo twintip mozna zastapic normalnym twin tipem? tak zeby miec 2 funkcyjnego?
czy masz jakies zaslepki na dziury w wave desce?
LatającyDziadekTadek pisze:Cienko to widzę. Elastyczność podłużna deski drastycznie zmniejsza szybkość i dokładność reakcji ridera na wysokość lotu, co pewnie będzie się kończyć podobnie, jak wiele ujęć ( tych najśmieszniejszych)![]()
![]()
filmiku "Od zera do bohatera" Tak że miejcie kamerkę w pogotowiu.
Po cichu życzę wam, bym się mylił. Sam bym chętnie spróbował potrenować na takiej.
BraCuru pisze:Potrafisz zmotywować![]()
Mimo tego jestem pełen entuzjazmu
LatającyDziadekTadek pisze:Trzymam kciuki.
BraCuru pisze:Trzymaj mocniej
edi253 pisze:Marku, widzialm cię dzis w telewizji...
LatającyDziadekTadek pisze:Bez zwrotów to męka. Cały czas na prawym, albo na switchu, jeszcze krzyż mi się prostuje.
Ale przy takiej wodzie brak mi ochoty na zwroty/wpadki.
Wróć do „Foil, Foilboarding, Hydrofoiling”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości