Trapez - mystic aviator

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
d4bas

Post22 wrz 2009, 18:22

Moze ktos sie wypowiedziec na temat tego trapezu ? Szukalem na forum, ale niestety nic nie znalazlem (poza pochlebnymi ocenami warrior'a i firestarter'a), a cena jest mocna atrakcyjna :). Konkretnie to chodzi mi o model z 2008r dodam jeszcze, ze jestem poczatkujacy i na poczatku trapez bedzie sluzyl przedewszystkim do nauki podstaw.

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post22 wrz 2009, 20:19

poziom zaawansowania raczej nie powinien miec wplywu na dobór trapezu :think: :think: :think:
jest to przede wszystkim kwestia wygody :idea: :idea: :idea:

Niektórzy kupuja trapez na poczatku przygody z kitem i nie wymieniaja go przez kilka sezonów :roll: :roll: :roll: :roll:

O sobie nie napisze, bo plywam od zeszlego roku, wiec to zaden przyklad, chociaz tez trapez mam ciagle ten sam 8) 8) 8)

Firestarter 2008 :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post22 wrz 2009, 22:41

Nomercy pisze:O sobie nie napisze, bo plywam od zeszlego roku, wiec to zaden przyklad, chociaz tez trapez mam ciagle ten sam

To po co w ogóle piszesz?
Chcesz doradzić czy tylko poklepac w quwerty?
:wink:
Myslisz, ze twoj post cos pomogl koledze w doborze sprzetu?

P.S.

d4bas:

Trapez gaciowy na poczatku może być calkiem ok, pozniej pewnie i tak wymienisz na wysoki.

pzdr,

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post22 wrz 2009, 23:27

:doh: widze ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Wyjasniam- napsalem ze moja osoba nie bedzie przykladem na to, ze mozna plywac kilka sezonów na tym samym trapezie, gdyz przygode z kitesurfingiem zaczalem rok temu.

Co wcale nie znaczy - idac dalej, - ze nie plywalem i próbowalem kilkunastu rodzajów (w tym przypadku) trapezów. :roll: :roll: :roll:

Wróć do „Recenzje & Opinie”