Pablo pisze:Ziomek. pisze:..a ja nie wiem CZEMU wylatują WSZYSTKIE nazwy marek i modeli z tego tematu - poza Slingsh*tem
Znowu Ziomek kolejna manipulacja opinią forumowiczów, żeby myśleli że jestem nieobiektywny

. Piszesz bzdury bez pokrycia. Wylatują teksty w stylu "Best blablabla do kupienia za 1234zł u dystrybutora blabla.pl" Od tego jest dział giełda i koniec dyskusji. Recenzje to recenzje. Tłumaczenie retoryczne oczywiście bo Ty o tym bardzo dobrze wiesz i świadomie nadużywasz do celów biznesowych.
Sprytnie próbujesz kombinować ale nikt tu na forum nie jest tępy żeby uwierzyć w te bajki. Pierwszy z brzegu przykład "*****.PL TESTY SPRZĘTU 2015" na górze w dziale "RECENZJE". Recenzje to recenzje a nie ZAPROSZENIA NA TESTY SPRZĘTU w jedynej słusznej szkółce. Też leci z tego działu.
Pawle - akurat zastanawiałem się dłuższą chwilę GDZIE wrzucić testy sprzętu - czy w SPRZĘT - czy w KTO/GDZIE/KIEDY czy w RECENZJE?
padło na recenzje - myliłem się - przeniosłeś - OK - pomyliłem się - nie ma to dla mnie większego znaczenia GDZIE TO jest , serio
daruj więc sobie teksty: jedyna słuszna, manipulacja, bystrzak, kombinowanie , tępy, bajki, bzdury be pokrycia (które

- cytuj proszę

)
epitety świadczą tylko o Tobie

również dość bogato operuję polszczyzną - jednak nie tędy , uważam , droga
wytłumacz jedno - za co osobiście podziękuję i zdobędziesz zrozumienie nie tylko moje:
DLACZEGO W TYM POŚCIE JEDYNA MARKA KTÓREJ NAZWA NIE ZOSTAŁA PRZEZ CIEBIE WYRZUCONA / SKASOWANA TO ..SLINGSHOT (której jako niezależny? admin forum jesteś importerem na Polskę - gwoli wiadomości niezorientowanych
)tylko tyle
doceniam Twój wkład w forum , nakład pracy , zaangażowanie, cierpliwość, i ..ogromny obiektywizm

..co nie znaczy, że nie zdarza Ci się potykać, jak każdemu, mnie też - ja umiem się przyznać do błędu..
peace