Ziomek. pisze:...żeby choć promilem dorównać do SU-2..w ilości postów na forum, oczywiscie
6933 contra 1160

rolnik pisze:Fajowe rekawiczki![]()
fota mega
RAFAŁ pisze:...Może napiszesz porównanie między 09 a10....
Jurgen pisze:na moich padach chlapie, nie wiem jak na standardowych zelówkach.
Jurgen pisze:No i dalej wyznawcy Su2 będą się mieli do czego przyczepić, na moich padach chlapie
BraCuru pisze:Jurgen - jak widzisz nikt nie czepia się takich detali, bo użytkownicy SU2 wiedzą doskonale, że Nobile od zawsze więcej chlapało![]()
Jurgen pisze:BraCuru pisze:Jurgen - jak widzisz nikt nie czepia się takich detali, bo użytkownicy SU2 wiedzą doskonale, że Nobile od zawsze więcej chlapało![]()
Szczerze mówiąc nie chce mi się wdawać w dyskusje czemu jedna marka chlapie mniej niż innaJa wiem swoje
Wy pewnie też
march_in pisze:plywalem ostatnio sporo na 666 z 2006 i na su2 z 2008 i nobile napierd... a nie chlapie w porownaniu z su2. czym to jest spowodowane?
rapanui pisze:zenada z tym chlapaniem.. jak komus przeszkadza ze sie sie moczy na kite to moze trzeba sie przerzucic na landkite albo olac latawce i zabrac sie za wyszywanie albo robienie na drutach..LITOSCI PANOWIE albo szukamy sprzetu do plywania albo olejmy te dyskusje o porozmawiajmy o wloczkach... bo zaraz w kolejnych watkach zacznie sie dyskusja o wietrze ktory rozwiewa wam fryzury...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości