Jaki latawiec według Ciebie jest najbardziej uniwersalny najprzyjemniejszy itp. ?

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Awatar użytkownika
jedi1
Postawił piwka: 132 razy
Dostał piwko: 83 razy
Kontaktowanie:

Post04 cze 2015, 13:01

Pinio pisze:
jedi1 pisze:
kukus pisze:Jak to jest ze RRD nikt nie poleca a na spocie ich pelno?

CCC :wink: Chociaż widzę, że są teraz tańsze latawce.

Już zapomniałeś jak kupiłeś ode mnie ccc ht 10.5m młodszy trochę byłeś bo towarzyszyli Ci rodzice ;-)

Pinio nie zapomniałem, a kupiłem go z dwóch powodów:
- kolega miał Obsession 10,5, który miał lepszy dół od mojego Naisha Boxera SLE 12m2, więc chciałem zmienić a HT2 miał tu pełno pozytywnych recenzji
- cena była bardzo niska, więc mogłem sprzedać 2 letni latawiec i kupić praktycznie nówkę dokładając 200 zł

HT2 był lepszy od mojego Boxera, ale to tyle co o nim mogę powiedzieć. Miałem też 7emkę Heliksa i jak tylko mogłem, nawet lekko niedożaglowany to wolałem pływać na nim niż na RRD. Co nie zmienia faktu, że jestem wdzięczny, że mogłem kupić tanio ten latawiec i mieć na czym pływać, bo dzięki niemu nie traciłem w końcu dni z wiatrem 12 węzłów.

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post04 cze 2015, 13:47

Piszemy na temat nie chce mi się tu rozpisywać o słuszności itd.

A helix 7m to był latawiec który nie jednemu się podobał ten model w tym rozmiarze spisywał się całkiem nieźle sam byłem zdziwiony jak 1 lotnik z Pucka na nim latał :shock:

Wróć do „Recenzje & Opinie”