Pomocy ( NORTH RHINO)

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
SteN
Latawiec: North Rebel

Post11 mar 2012, 20:42

witam wiecie może jak sprawuje sie latawiec RHINO 9m2. Chce kupic sobie drugą latawke jestem juz szczesliwym posiadaczem Rebela 14m2 lecz niekiedy zbyt mocno wieje dlatego szukam czegos mniejszego za dobre pieniądze. prosze o pomoc pozdrawiam

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post12 mar 2012, 14:21

Ja bym został przy Rebelu ale odczucia zawsze są indywidualne. Na małych rozmiarach Rebela mnie osobiście ZAWSZE się wspaniale pływało - bomba latawiec. Pozdrowienia!!

Angoola
Deska: North Pro Models
Latawiec: North For All
Lokalizacja: . Ustka . Rowy . Łeba . Słupsk . www.angoola.pl, Evo , Select , WHIP, NKB, 2011 .
Kontaktowanie:

Post12 mar 2012, 23:33

peg pisze:Ja bym został przy Rebelu ale odczucia zawsze są indywidualne. Na małych rozmiarach Rebela mnie osobiście ZAWSZE się wspaniale pływało - bomba latawiec. Pozdrowienia!!

Rhino z 2008, mocne konkretne latawce z charakterem, dla osób wiedzących co z nimi zrobić, dobry dół słaba góra (rozm 9m)pływanie od 11-12 wezłów przy wadze 80kg,
Rhino z 2009 nieudana konstrukcja bez środkowej tuby ze skłonnościami do inwertowania, jest to ostatni wypust Rhino.
w kwestii wyboru, jeśli taki jest ( ?) zgadzam się z Peg, szukaj Rebela w dobrej cenie :thumb:
im nowszy tym lepszy.
pozdrosy :wink:

Wróć do „Recenzje & Opinie”