Ja wybieram sie do Soma Bay 5 lipca , czy ktoś wie gdzie mozna znaleść wykres pływów na tym akwenie?
Pozdrawiam
J

Ziomek. pisze:bo jest tam PŁYTKO, CIASNO, WIEJE NIERÓWNO
Ziomek. pisze:i daruj sobie Przemku wywody o pływach, bo nawet w najwyższym pływie jest tam ZA PŁYTKO
woda nawet do pół uda - z moich doświadczeń - w sadzeniu marchewki głową - jest ZA PŁYTKA na bezpieczne uczenie się nowych trików
Mondy pisze:wieloryb, wróciłem stamtąd 3 dni temu.
Tak, ludzie w hotelu poniżej też śmigają. I się halsują do cypla poniżej portu Intercontinentala. "Reskju" działa super, jak tam paru zaległo bo wiatr siadł to na własne oczy widziałem jak pontonem po nich przypłynięto. I chyba organizują się w grupy i większym stateczkiem płyną powyżej bazy Surfmotion, cumują przy mieliźnie i tam też pływają. (albo mają łachę piachu i tam kładą latawce albo moczą je w wodzie... chyba na jakiś kotwiczkach?)
Na więcej pytań chętni odpowiem. Ale pisać mi się nie chce.... można pisać na priv i wtedy telefon.
Ziomek. pisze:..bo na forum to ja JUŻ TERAZ wiem co napiszesz..
przemass pisze:..doswiadczeni kajtforumowicze zapewne rownież..
wieloryb pisze:Mógłbyś mi powiedzieć czy przy Carribean World (ten hotel poniżej waszego) widziałeś latawce , czy tam ktoś śmiga przy tamtej bazie?
pozdro
przemass pisze:..brak internetu w rozsadnej cenie - niestety NIE jak w calym Egipcie ..
Ziomek. pisze:bo jest tam PŁYTKO, CIASNO, WIEJE NIERÓWNO
przemass pisze: Nie trąbią JUŻ ani też nikt nas nie wyrzuca - WYSTARCZY nie skakać po plaży pełnej ludzi i nie robić lansu przy samym brzegu pomiędzy WS - ja wiem że czasem ciężko, tak "bez publiki" ale pewne zasady "w gościach" obowiązują.....mimo wszystko
:
przemass pisze:nie eee - o tym od COre - na niego dziwnym trafem NIGDY nie trąbią - ech, niemiecka sprawiedliwość![]()
przemass pisze:na nikogo trenującego - jedna sesja KL na 4 latawce, kiedy WSy jakimś dziwnym trafem się "pochowały" i się przyzwyczaili....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości